Ελάτε στην παρέα μας !

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ :ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Την 21η Νοεμβρίου εορτάζεται σε ολόκληρη τη χώρα η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Την ημέρα αυτή το έθνος μας τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις και ταυτόχρονα τους αμέτρητους ήρωες και υπερασπιστές του που έπεσαν στα πεδία των μαχών και ως εκ τούτου είναι άξιοι τιμής και μνήμης. 
Τιμά όμως και όλα τα στελέχη και τους στρατεύσιμους που σήμερα σε καιρό ειρήνης επαγρυπνούν σε ξηρά, θάλασσα και αέρα για την εξασφάλιση της άμυνας της πατρίδας μας, συμβάλλουν στη διατήρηση της διεθνούς ασφάλειας και ειρήνης και συνεισφέρουν πολύπλευρα σε δραστηριότητες κοινωνικής αρωγής και υποστήριξης των κρατικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών. 
Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της ημέρας αυτής θα πραγματοποιηθούν: 
 • Γενικός σημαιοστολισμός σε όλη την επικράτεια, από την ογδόη πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2019 •Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2019. 
• Έπειτα από το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τέλεση δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας από τον Ιερό κλήρο της πόλης, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καρπενησίου, κ. Γεωργίου. 
Το πρόγραμμα αυτό έχει θέση επίσημης πρόσκλησης. 

 Ο Αντιπεριφερειάρχης

Αριστείδης Τασιός

Πίνακας Αποδεκτών  
1. Δημόσιες Υπηρεσίες Ν. Ευρυτανίας 
2.ΝΠΔΔ Ν. Ευρυτανίας 
3. Δήμος Αγράφων 
4. Δήμος Καρπενησίου 
5. Διευθύνσεις Π.Ε. Ευρυτανίας 
6. Ραδιοφωνικούς Σταθμούς Ν. Ευρυτανίας 
 7. Εφημερίδες Ν. Ευρυτανίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: