Ελάτε στην παρέα μας !

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Καλούμαστε σήμερα να θυμηθούμε ηρωικές στιγμές, τιμής και περηφάνιας της Εθνικής Αντίστασης, με κομβικό σημείο την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου, την πιο σημαντική ως τότε, πολεμική ενέργεια κατά του Άξονα στη χώρα μας. 
Και μαζί της, να τιμήσουμε την Εθνική Αντίσταση όλου του ελληνικού λαού στην περίοδο της Κατοχής, όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και έπεσαν ηρωικά. 
Οι αγωνιστές της εθνικής αντίστασης δε δίστασαν να επιλέξουν μια στάση ευθύνης, σε μια υποδειγματική πράξη εθνικής ομοθυμίας κατά των κατακτητών. Ο φετινός εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης θα γίνει την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 και περιλαμβάνει: 
 • Γενικό σημαιοστολισμό από την ογδόη (8η) πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου, την ημέρα της εορτής. 
• Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης Νοεμβρίου 2019 
 • Τέλεση δοξολογίας, έπειτα από το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας από τον Ιερό κλήρο της πόλης, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καρπενησίου κ .Γεωργίου . 
Το πρόγραμμα αυτό έχει θέση επίσημης πρόσκλησης. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης 
Αριστείδης Τασιός

 Πίνακας Αποδεκτών  
1. Δημόσιες Υπηρεσίες Ν. Ευρυτανίας 
2.ΝΠΔΔ Ν. Ευρυτανίας 
3. Δήμος Αγράφων 
4.Δήμος Καρπενησίου
5.Διευθύνσεις Π.Ε. Ευρυτανίας 
6.Ραδιοφωνικούς Σταθμούς Ν. Ευρυτανίας 
7. Εφημερίδες Ν. Ευρυτανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: