Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Δωρεάν εξωσωματικές για υποψήφιες μαμάδες στο Δήμο Αγράφων

ΔΩΡΕAΝ ΟΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΔHΜΟ ΑΓΡAΦΩΝ- ΚΑΜΊΑ ΥΠΟΨΉΦΙΑ ΜΑΜΆ ΜΟΝΗ ΤΗΣ... 

H HOPEgenesis, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας, της κοινωνικής προστασίας και ασχολείται με τα θέματα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, επικεντρώνεται στην ανατροπή του κλίματος της υπογεννητικότητας σε περιοχές όπως η δική μας τα Άγραφα. 
Επειδή οι ηλικιωμένοι αυξάνονται, οι γεννήσεις μειώνονται σταθερά, ο πληθυσμός στον τόπο μας όλο και γερνάει, η HOPEgenesis επιθυμεί να μας βοηθήσει ώστε αυτή η τάση να αναστραφεί τις επόμενες δεκαετίες. 
Έτσι απευθύνεται σε γυναίκες πού ζουν μόνιμα στα Άγραφα και επιθυμούν να κυοφορήσουν αλλά και σε όσες αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας παρέχοντας τους δωρεάν εξωσωματικές θεραπείες. 
Εκτός λοιπόν από τις δωρεάν γεννήσεις και εξετάσεων, την προσφορά του Παιδικού Σταθμού στην Παλαιοκατούνα που ξεκίνησε να γίνεται, η HOPEgenesis, κάνει αισθητή την παρουσία της στο Δήμο Αγράφων παρέχοντας μία ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες που επιθυμούν να μείνουν έγκυες, τώρα βοηθά και αυτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα γονιμότητας με εξωσωματικές θεραπείες προκειμένου να ανατραπεί το κλίμα της υπογεννητικότητας στον Δήμο Αγράφων.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτά πού έγιναν και αυτά που γίνονται γράφει στη σελίδα του στο facebook  ο Δήμαρχος Αγρώφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: