Ελάτε στην παρέα μας !

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Αδέλφια, στις 29/9/2019 ημέρα Κυριακή θα γίνει σε πανελλαδική βάση μνημόσυνο στον Ιωάννη Καποδίστρια τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, τον άγιο της πολιτικής. 
Να υπενθυμίσω ότι ο Ιωάννης Καποδίστριας δολοφονήθηκε στις 27/9/1831 και προσπαθούμε σαν παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ να καθιερώσουμε κάθε χρόνο μνημόσυνο την πρώτη Κυριακή μετά τη δολοφονία του. 
 Θα σταλεί από το γραφείο τύπου της Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ σχετικό δελτίο τύπου στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Ελληνική Κυβέρνηση/Πολιτικά κόμματα/Πρεσβείες ξένων χωρών, σε ραδιοφωνικούς/τηλεοπτικούς σταθμούς και σε διαδικτυακούς ιστοτοπους. 
 Τί θα ήθελα από εσάς: 
Επιλέξτε ενορία, κάντε μία συνεννόηση με τον ιερέα για το μνημόσυνο και αν μπορείτε να πάτε και λίγο στάρι εις μνήμην του Ιωάννη Καποδίστρια. 
Όποιος μπορεί ας μου στείλει και μία φωτογραφία ή βίντεο από την τέλεση του μνημοσύνου. 
Σε κάποιες ενορίες θα διαβαστεί και σύντομος σχετικός λόγος για τον Ιωάννη Καποδιστρια. (Μπορώ αν θέλετε να σας στείλω το κείμενο να το διαβάσετε εσείς ή ο ιερέας στο τέλος του μνημοσύνου) 
 Η συμμετοχή μας είναι με την ιδιότητα του απλού πολίτη και όχι του κομματικού μέλους παράταξης. (απλά η παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ενθαρρύνει αυτή τη δράση για τη δικαίωση και προβολή του Ιωάννη Καποδίστρια) 
 Παρακαλώ διαδώστε το και σε άλλους γνωστούς σας. 
 Πολλές ευχαριστίες!!! 
 Αργύρης Νταλιάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: