Ελάτε στην παρέα μας !

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Πάνος Μπράζιας : Υποψήφιος με την παράταξη ΄΄Δύναμη Ανάπτυξης των Αγράφων΄΄

Φίλες και φίλοι, οι πιο νέοι τόσα χρόνια απουσιάζαμε από την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί είχαμε διαφορετικά όνειρα , φιλοδοξίες και άλλες προσεγγίσεις σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και όχι μόνο..!!
είχαμε ίσως το φόβο ότι θα μας κολλήσει η ρετσινιά του επαγγελματία πολιτικού με ότι αυτό συνεπάγεται!!

Μετά από ώριμη σκέψη και νιώθοντας συνυπεύθυνος σε αυτό που διαδραματίζεται στη Δυτική Ευρυτανία καθώς και ότι ο καταγγελτικός λόγος και μόνο δεν μπορεί να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα αποφάσισα να παραμερίσω τους φόβους και τις ενστάσεις μου και να βάλω μπροστά τα όνειρά μου!

Οι ιδέες πολλές...
οι σκέψεις ακόμα περισσότερες που οι πιο πολλές έρχονται από το πρόσφατο παρελθόν όπου τα χωριά μας ήταν ζωντανά..καθώς οι πολιτιστικές-αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις ήταν μέρος της ζωής μας!

Αυτή είναι μία υπόσχεση-όνειρο που θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις να αναβιώσουν ξανά!
Τα ήθη και έθιμα των χωριών μας σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ανάγκες της εποχής θα μας δείξουν ξανά το δρόμο προς το μέλλον!
Οι προκλήσεις είναι πολλές και δεν μπορούν να περιμένουν.
Τα πισωγυρίσματα σε παλιές τακτικές ψηφοθηρικών τιτιβισμάτων και διχόνοιας πρέπει να μείνουν μόνο στο παρελθόν και όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα Δήμο με προοπτική και όραμα ξανά!
Έτσι λοιπόν για όλες αυτές τις σκέψεις και προβληματισμούς που μοιράστηκα μαζί σας αποφάσισα να εμπλακώ ενεργά ως υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό "Δύναμη Ανάπτυξης των Αγράφων"του κ.Αλέξη Καρδαμπίκη για έναν ακόμη λόγο όταν χρειάστηκε ήταν πάντα εκεί,και να ζητήσω την υποστήριξη σας με απώτερο σκοπό την αναγέννηση της ελπίδας στην δύσμοιρη περιοχή των χωριών μας του Δήμου Αγράφων!

 Με εκτίμηση 

Παναγιώτης Μπράζιας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: