Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Τιμή σε μια ξεχωριστή Αγραφιώτισσα!

Στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών βρεθήκαμε την Κυριακη 15 Μαϊου για να τιμήσουμε τη συμπατριώτισσά μας, Ειδικό Συνεργάτη του Δημάρχου Αγράφων σε θέματα Υγείας και Πρόνοιας, και Manager Υγείας, κα Έλλη Γατή, στην τελετή απονομής του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της.

Η κα Γατή, στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών της σπουδών στο πανεπιστημιακό παράρτημα του CNAM HELLAS, ολοκλήρωσε επιτυχώς το πρόγραμμα «Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας» και είμαστε διπλά υπερήφανοι διότι ένα δικό μας παιδί, που όχι μόνο ζει και εργάζεται για τον τόπο του, αλλά και επέλεξε να πραγματοποιήσει μελέτη στο Δήμο Αγράφων με θέμα «Προβλήματα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και οι Τρόποι Αντιμετώπισής τους από την Τοπική Αυτοδιοίκηση – Η περίπτωση του Δήμου Αγράφων».

Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια, καλή σταδιοδρομία και ελπίζουμε ότι στο Δήμο μας, στο Δήμο Αγράφων , θα αξιοποιηθούν τα αποτελέσματα και οι προτάσεις της μελέτης της κας Γατή, δεδομένων και των τεράστιων ελλείψεων στις υποδομές και παρεχόμενες υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για τις οποίες πασχίζει καθημερινά ο Δήμαρχος.. Και εις ανώτερα! 

 * Στην ξεχωριστή αυτή στιγμή για την κα Γατή βρέθηκαν πέρα από τα μέλη της οικογένειάς της , πολλοί φίλοι και πολλοί συγχωριανοί της Αγραφιώτες. 
Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία εικονίζεται ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραφιωτών κ. Θεοφάνης Λόζος και η κα Έλλη Γατή.

Κείμενο και πληροφορίες κ. Ηλίας Μπουμπουρής

Δεν υπάρχουν σχόλια: