Ελάτε στην παρέα μας !

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Οι Αγραφιώτες καλωσορίζουν τον νέο τους Ποιμενάρχη

Η Κίνηση Πολιτών Αγράφων Κ.Π.Α με αφορμή την επίσημη υποδοχή την Τρίτη του νέου Μητροπολίτη Καρπενησίου κκ.Γεωργίου απο τον δήμο Αγράφων ,με επιστολή της καλωσορίζει τον νέο Ποιμενάρχη της Ευρυτανίας.
Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής.. "Αγραφιώτες καλωσορίζουν τον νέο τους Ποιμενάρχη" Σεβασμιότατε, 
 Οι πολίτες των Αγράφων σας απευθύνουν τις εκ βαθέων προσρήσεις κι ευχές για την ανάδειξή σας εις το αξίωμα του Μητροπολίτου Καρπενησίου. Την εποχή, που βιώνουμε την τεράστια οικονομική, πνευματική, πολιτισμική και πολιτική κρίση,η πατρίδα μας έχει ανάγκη από άξιους Ποιμενάρχες, που αναδεικνύουν και προβάλλουν την αξία και το πνεύμα του Χριστιανισμού. 

 Το πλουσιότατο και πολυσχιδές έργο, που έχετε στο ενεργητικό σας στον εκκλησιαστικό χώρο, αποτελεί λαμπρό προοίμιο για ακόμη πιο λαμπρή διακονία, από την έπαλξη του Μητροπολιτικού Θρόνου, όπου πάντα θα σας συνοδεύουν η εκτίμηση και η αγάπη μας. Σεβασμιότατε, Οι πολίτες των Αγράφων επιθυμούν συνεργασία σε πνεύμα ειρήνης, αγάπης, συνεννόησης, ενότητας και ευγενικής προσφοράς. 
 Έχουμε δε χρέος να συμπορευθούμε εν Χριστώ για ανάπτυξη, πρόοδο και προκοπή του τόπου και του λαού μας. Ευχόμαστε ολόψυχα, την από Θεού ενίσχυση και σκέπη για το τόσο σημαντικό, πνευματικό, κοινωνικό και ποιμαντορικό έργο, που αναλαμβάνετε και θα σας συμπαρασταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου οι προσπάθειές σας να ευοδωθούν. 

Με αυτές τις σκέψεις σεβασμού,τιμής και εμπιστοσύνης οι Αγραφιώτες σας καλωσορίζουν στον ιστορικό δήμο Αγράφων 

Κίνηση Πολιτών Aγράφων Κ.Π.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: