Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Στην Τεχνική Σύσκεψη για το Πρόγραμμα LEADER βρέθηκε ο Δήμαρχος Αγράφων

Στην Τεχνική Σύσκεψη για το Πρόγραμμα LEADER και την υλοποίηση της τοπικής στρατηγικής, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής Τετάρτη 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στη Λαμία, Τεχνική Σύσκεψη με θέμα την «Παρουσίαση του Μέτρου 19: CLLD/LEADER και διατύπωση απόψεων σχετικά με το συντονισμό και την κοινή δράση των τοπικών φορέων στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της τοπικής στρατηγικής για την Περιφερειακή Ενότητα (ΠΕ) Φθιώτιδας και την ΠΕ Ευρυτανίας».

Ο κ. Μπαμπαλής βρέθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας κ. Ε. Καραΐσκου, όπου έλαβε χώρα η σύσκεψη στην οποία μεταξύ άλλων συμμετείχαν: ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Α. Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Ν. Σουλιώτης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Αναπτυξιακή Φθιώτιδας ΑΕ ΟΤΑ κ. Γ. Τσούρτου, ο Α’ αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Γ. Τσάμπρας, ο Διευθυντής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Λ. Ράπτης και στελέχη της ΟΤΔ της «Φθιωτικής Αναπτυξιακής ΑΕ». 


 Ο Δήμαρχος Αγράφων αφού ενημερώθηκε από την εταιρεία για το νέο Πρόγραμμα CLLD/LEADER, τη φάση στην οποία βρίσκεται η πρόταση που ετοιμάζεται, την οριστική διαμόρφωση της περιοχής παρέμβασης, αντάλλαξε απόψεις για το συντονισμό και την οργάνωση της τοπικής στρατηγικής στην ΠΕ Ευρυτανίας προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων του νέου Προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: