Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Γρέντζελος Νίκος , παρουσίαση Ιστοσελίδας Ε.Ο .Δ. Αττικής

Ο  συντοπίτης μας (Βρουβιανά ) και εκπαιδευτής  οδηγών κ. Νίκος Γρέντζελος  παρουσίασε τη νέα Ιστοσελίδα του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Δ. Αττικής ! 
Καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες ευχόμαστε !

Επιμονή και υπομονή στην παιδεία και στην εξάντληση των περιθωρίων  ΜΑΘΗΣΗΣ !


 Τα σημαντικότερα προβλήματα και η πορεία του κλάδου μέσα στην κρίση,  απασχόλησαν τη Γενική Συνέλευση του  Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Δ. Αττικής. Ένα από τα κεντρικά θέματα της ΓΣ, υπήρξε και η παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του Σωματείου. Κατά την έναρξη της ΓΣ πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου.
Την ΓΣ χαιρέτισε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της διοίκησης και καλές δουλειές στον κλάδο.
Την έναρξη της Γ.Σ. έκανε ο πρόεδρος του Σωματείου Σταύρος Σαξιώνης ο οποίος αναφέρθηκε στη ιστοσελίδα του Σωματείου η οποία, όπως, είπε αιτία είχε την «αύρα» που προήλθε από την ιστοσελίδα του ΕΕΑ η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας πληροφορίες στους επαγγελματίες.
Την ολοκληρωμένη παρουσίαση της ιστοσελίδας έκανε ο ΓΓ του Σωματείου κ. Νίκος Γρέντζελος. Δείτε το σχετικό βίντεο ! Δημοσίευση σχολίου