Ελάτε στην παρέα μας !

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ, Παρουσίαση προγράμματος και θέσεων υποψηφίων Βουλευτών του νομού Ευρυτανίας στην Αθήνα

Την παρουσίαση του προγράμματός τους και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ  έκαναν σε αίθουσα της Λέσχης Πολιτισμού  των ΕΛ.ΤΑ στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 11  στην Αθήνα οι τρεις υποψήφιοι Βουλευτές στο νομό Ευρυτανίας Κώτσιας Θωμάς , Κανακάκη Καλλιόπη  και Μπίκας Κώστας  .
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή  κάτι που σχολίασε  και η κ, Κανακάκη  ,  ΄΄δεν είχαμε συνηθίσει σε τόσο μεγάλες συγκεντρώσεις εμείς οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ  ΄΄τόνισε . Ο κ. Θωμάς Κώτσιας  επικεντρώθηκε  στις ελλείψεις στην υγεία , στην παιδεία , στις υποδομές , στην εγκατάλειψη των χωριών , στην απόγνωση που όπως είπε βλέπει στα πρόσωπα των Ευρυτάνων .Ζήτησε την ενεργή στήριξη των Ευρυτάνων για να αλλάξει πορεία ο νομός .
Για πρώτη φορά Αριστερά όπως τόνισε ,για πρώτη φορά αριστερός Βουλευτής στην Ευρυτανία !  Ανέπτυξε  τις προοπτικές και προτεραιότητες του κόμματός του , που είναι -μεταξύ άλλων -η στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων , των ανέργων , των αγροτών κι όλων  των εργαζομένων .
Αύριο Πέμπτη 15 Ιανουαρίου  οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσουν  στην Αιτωλοακαρνανία όπου θα συναντήσουν Ευρυτάνες ετεροδημότες στο Μεσσολόγγι , στο Παναιτώλιο , στο Καινούριο  και στις 6,00 μμ θα πραγματοποιήσουν μεγάλη συγκέντρωση στο Αγρίνιο στην οδό Παπαστράτου 68 στο καφέ -ουζερί ΄΄ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΄΄ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: