Ελάτε στην παρέα μας !

Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

2014, Στιγμές και γεγονότα....

To 2014 μας αποχαιρέτησε δίνοντας τη θέση του στο νέο έτος 2015 ! Έτος εκλογών κι αποφάσεων για όλους μας! Καλό βόλι λοιπόν ! Παρακολουθήστε μέσα από το ημερολόγιο-χρονολόγιό μας ,στιγμές (καλές και κακές) που άφησε κληρονομιά στο χωριό μας ο χρόνος που έφυγε .

Γάμοι: Ο Παναγιώτης Τριαντάφυλλος του Βασιλείου και η Μαριάννα Αγάλου του Ευαγγέλου παντρεύτηκαν την 23η Αυγούστου 2014 στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ανισσαρά Χερσονήσου. Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους

Γεννήσεις : Η Λόλα Ξυραφάκη χάρισε την 5η Αυγούστου 2014 στο σύζυγό της Χρήστο Ξυραφάκη έναν υγιέστατο γιο. Να είναι γερός και δυνατός σαν τα  ψηλά βουνά ! Να σας ζήσει !

Στο μαιευτήριο ΄΄ΜΗΤΕΡΑ΄΄ Την 20η Αυγούστου 2014 η Δέσποινα Τριανταφύλλου , χάρισε στο σύζυγό της Γιάννη Γιαννακόπουλο, έναν υγιέστατο γιο! Να είναι γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά ! Να σας ζήσει !

Σε ιδιωτική μαιευτική κλινική του Αγρινίου την 29η Σεπτεμβρίου 2014 η Δήμητρα Ντόσκα , χάρισε στο σύζυγό της Λάμπρο  Ντόσκα του Βασιλείου μια υγιέστατη κόρη.Να είναι γερή και δυνατή σαν τα ψηλά βουνά! Να σας ζήσει !

Στη Μαιευτική Κλινική του νοσοκομείου ΄΄Αρεταίειον ΄΄την Τρίτη 28ης Οκτωβρίου 2014,η Αλεξία Καρανίκα χάρισε στο σύζυγό της Βασίλη Φλώτσιο του Χρήστου έναν υγιέστατο γιο !Να είναι γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά ! Να μας ζήσει ! 

Βαπτίσεις : Στον Ιερό ναό Προφήτη Ηλία Χαϊδαρίου βάπτισαν την 15η Ιουνίου 2014 την κόρη τους ο Κωνσταντίνος Ξυραφάκης του Δημοσθένη και η Κωνσταντίνα Γαλάνη του Δημητρίου. Το όνομα αυτής ΖΩΗ. Να σας ζήσει !


Έφυγαν από κοντά μας: Αποβίωσε στο νοσοκομείο Καρπενησίου την 22η Ιουνίου 2014 σε ηλικία εβδομήντα ετών η Χρυσούλα Ζευγουλά -Ξυραφάκη του Κων/νου. Ύστερα από επιθυμία της η κηδεία έγινε στο κοιμητήριο της Ιτέας την 23-6-2014 .Ο θεός να την αναπαύσει , ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ιτεάτικης γης που πλέον την σκεπάζει !


Αποβίωσε την 11ηΑυγούστου 2014 σε ηλικία ογδόντα επτά ετών ( στην Αθήνα όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια) η Βιργινία Ντόσκα  συζ Κων/νου .  Η κηδεία έγινε στο κοιμητήριο της Ιτέας την 12η Αυγούστου 2014 .Ο θεός να την αναπαύσει , ας είναι ελαφρύ το χώμα  της Ιτεάτικης γης που πλέον την σκεπάζει !


Αποβίωσε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 πλήρης ημερών (97 ετών ) ο Φλώτσιος Θεοφάνης του Βασιλείου . Η κηδεία έγινε το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στο κοιμητήριο του Λουτρού Αμφιλοχίας. Ο Θεός να τον αναπαύσει ! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει !

Αυτά καταγράψαμε , ευχάριστα ή  δυσάρεστα , γλυκές και πικρές αναμνήσεις έτσι είναι η ζωή ! αν κάποιο κοινωνικό γεγονός έλαβε χώρα το 2014 και δεν το πήραμε ΄΄είδηση ΄΄ενημερώστε μας και με χαρά θα ενημερώσουμε το ημερολόγιό μας!
Δημοσίευση σχολίου