Ελάτε στην παρέα μας !

Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Ανεξάρτητοι μιας χρήσης .Πως τα κόμματα της συγκυβέρνησης και τα στελέχη τους προσπαθούν να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους στις εκλογές του Μάη.
  Του Θωμά Κώτσια
 «Σε εκλογές δεν έχω δει  τέτοιο κουτί ρημάδι, μ’ ανεξαρτήτους το πρωί κ’ εξαρτημένους βράδυ»
Παραφράζοντας μια παλιά σατιρική Κρητική μαντινάδα από ανώμαλες περιόδους της ιστορίας του τόπου μας , ένα νέο δείγμα πολιτικαντισμού στιγματίζει  τα πολιτικά ήθη με το οποίο ξεκίνησαν τον προεκλογικό τους αγώνα τα κόμματα της συγκυβέρνησης(Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ). Για να μη χρεωθούν τη συνεχώς διογκούμενη οργή του λαού μας στα ψηφοδέλτια που θα στηρίξουν στις εκλογές, ανακάλυψαν την όψιμη «ανεξαρτησία» των κομματικών τους στελεχών που θα είναι υποψήφιοι, μια ανεξαρτησία που αγγίζει τα όρια της φαιδρότητας για τους εμπνευστές της. Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση που θα προκαλέσει δείτε παρακάτω ολόκληρο  το κείμενο .
 Υγ. η δημοσίευση άρθρων κι απόψεων για τα κοινά της περιοχής μας είναι προτεραιότητά μας  , στα πλαίσια αυτά θα δημοσιεύσουμε κάθε άρθρο , χωρίς αποκλεισμούς ή ΄΄κομματικές αποχρώσεις ΄΄  , στόχος να ακουστούν όλες οι απόψεις των σημαντικών ανθρώπων του τόπου μας  που καλούνται να διορθώσουν τα κακώς κείμενα .Δημοσίευση σχολίου