Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση Φεγγούλη με Σταμάτη και Γεωργιάδη !

Με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη και τον υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη  συναντήθηκε η Αναπληρώτρια Δήμαρχος κ. Φεγγούλη για θέματα του Δήμου μας ! Συγχαρητήρια  στη Δραστήρια Δήμαρχο και καλή της επιτυχία για το καλό των κατοίκων της ταλαίπωρης περιοχής μας ! 
Κατά τη δίωρη συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας  που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, η κ. Φεγγούλη ενημέρωσε λεπτομερώς τον κ. Σταμάτη για όλα τα ζητήματα του Δήμου, όπως την εξασφάλιση των αναγκαίων έργων  σε συνδυασμό με την επιλογή που  έχει κάνει η Δημοτική Αρχή να προτάξει σε όλες τις δράσεις της την προώθηση της Πράσινης Ανάπτυξη και του θρησκευτικού τουρισμού, προκειμένου να δημιουργηθούν οι όροι και να ανοίξουν οι προοπτικές για την παραμονή των κατοίκων στην περιοχή και ιδιαίτερα των νέων κι άλλα θέματα αρμοδιότητας του Υπουργού Επικρατείας !
Επίσης η Αναπληρώτρια Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη την ίδια μέρα για θέματα αρμοδιότητάς του ,όπως αναλυτικά εκτίθενται σε σχετικά δελτία Τύπου , δείτε:  ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια: