Ελάτε στην παρέα μας !

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

ΠΩΛΕΙΤΑΙ !

Νούμερο αγγελίας: 1
Τιμή:€ 1.500
Κατηγορία:Μπλαρ 
Χιλιόμετρα:10.000 χμ
Κυβικά:1 ΜΠΛΑΡ 
Ίπποι : ουάν (1)
Έτος πρώτης κυκλοφορίας :4/2005
Χρώμα : Κανουτομαυρο!
Σασμάν :Χειροκίνητο .
Καύσιμο : Άχυρο
Κατανάλωση :Μηδενική !!!Μια μπάλα άχυρο στα 30 χιλιόμετρα .
Σημειώσεις : ΑΒS ,πρώτο χέρι ,δεν κλωτσάει , δώρο τέλη Σαμαριού 2012 ,2013
Ευκολίες πληρωμής !!!


Μας έφτασαν στα όριά μας έτσι κι εμείς θα αντιδράσουμε αναλόγως !!
Υγ. Το συμπαθέστατο μουλάρι  ιδιοκτησίας του κ. Νίκου Ντόσκα  ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ !!!!Αντίθετα με τους Πολιτικούς μας που  φαίνεται να μην τους απασχολεί το ενδεχόμενο αυτό !

Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Σήμερα γάμος γίνεται !!! Παναγιώτης -Όλγα

Ένα χαμόγελο και μια ευχή από τα αγαπημένα μας πρόσωπα  είναι αυτό που θέλουμε  για την ομορφότερη στιγμή της ζωής μας. Γι΄ αυτό σας προσκαλούμε στο γάμο μας που θα γίνει το Σάββατο 12 Μαΐου  και ώρα 18 :30 στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου Άργους.
  Ο Παναγιώτης Στάθης του Γεωργίου και της Αναστασίας  (το γένος   Ντόσκα) και η  Όλγα -Ζωή Καρούνη  του Μιχαήλ και της Ελένης .


Παναγιώτη , Όλγα 
Εμείς σας ευχόμαστε ,να ζήσετε  , να ευτυχίσετε ,να είστε πάντα  αγαπημένοι   , και καλούς απογόνους !
Ακολούθησε  τραπέζι  και  τρικούβερτο γλέντι στο κέντρο  ΄΄Αγαμέμνων Palace΄΄

Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Οι εκλογές στην Ελλάδα


Με αφορμή τις αυριανές  βουλευτικές εκλογές  για την ανάδειξη νέας κυβέρνησης  , ας  δούμε πως πραγματοποιούνταν στην Ελλάδα οι εκλογικές αναμετρήσεις !

Οκτώβριος 1843
Ένα μήνα μετά την Επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου  , η κυβέρνηση του Ανδρέα Μεταξά, ο οποίος ήταν στέλεχος του Ρωσικού Κόμματος, προκήρυξε εκλογές για τη σύνταξη και τη ψήφιση Συντάγματος. Πρόεδρος της προκυψάσης Εθνοσυνέλευσης εξελέγη ο αγωνιστής Πανούτσος Νοταράς, ηλικίας 103 ετών!!!!!!!!!!!!! Οι εργασίες της Σώματος περαιώθηκαν στις 18 Μαρτίου  1844 με τη ψήφιση του πρώτου Συντάγματος της Ελλάδας και την έγκρισή του από τον βασιλιά Όθωνα. Η Εθνοσυνέλευση ψήφισε, ακόμα, Εκλογικό Νόμο, με τον οποίον έγιναν οι εκλογές Μαΐου - Αυγούστου 1844.
Μάιος - Αύγουστος 1844
Οι πρώτες καθαρόαιμες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα διεξήχθησαν σε μια περίοδο τεσσάρων μηνών από την κυβέρνηση του εκσυγχρονιστή Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου, ηγέτη του Αγγλικού Κόμματος, κατά παράβαση του Εκλογικού Νόμου, που όριζε περίοδο οκτώ ημερών κατ' ανώτατο όριο. Η προεκλογική περίοδος ήταν σφοδρή, με συχνές καταγγελίες από την αντιπολίτευση (Ρωσικό και Γαλλικό Κόμμα) για απόπειρες νοθείας της λαϊκής εντολής. Οι εκλογές έγιναν με ψηφοδέλτιο και πλειοψηφικό σύστημα στενής περιφέρειας, ενώ δικαίωμα ψήφου είχαν μόνο οι άνδρες άνω των 25 ετών. Παρά τις καταγγελίες της, νικήτρια αναδείχθηκε η αντιπολίτευση (ο συνασπισμός του Ρωσικού και του Γαλλικού Κόμματος, δηλαδή των συντηρητικών δυνάμεων της τότε εποχής), προς ανακούφιση του Παλατιού. Πρωθυπουργός ανέλαβε ο ηγέτης του Γαλλικού Κόμματος Ιωάννης Κωλέττης, που κυριάρχησε την επόμενη τριετία στην πολιτική σκηνή και επικρίθηκε για τη δημαγωγία του και τις παραβιάσεις του Συντάγματος.
Ιούνιος 1847
Ο Ιωάννης Κωλέτης, ηγέτης του Γαλλικού Κόμματος, προκήρυξε και κέρδισε άνετα τις εκλογές, επωφελούμενος της σθεναράς στάσης του έναντι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατά τη διάρκεια των «Μουσουρικών», αλλά και της εκτεταμένης νοθείας, που επιχείρησαν οι κομματάρχες του. Ο ηπειρώτης πολιτικός και εμπνευστής της «Μεγάλης Ιδέας» δεν θα μπορέσει να απολαύσει επί πολύ τον εκλογικό του θρίαμβο, αφού θα πεθάνει δύο μήνες αργότερα, εξαιτίας νεφρικής ανεπάρκειας, δημιουργώντας πολιτικό κενό. Πάντως, ο Όθωνας, παρά τον χαμό του στενού του συνεργάτη, διατήρησε τον έλεγχο της Βουλής.
Σεπτέμβριος 1850
Μετά τα ΄΄ Παρκερικά ΄΄ και την υπόθεση Πατσίφικο  , η φιλοβασιλική κυβέρνηση του Αντωνίου Κριεζή προκήρυξε εκλογές, τις οποίες κέρδισε, διατηρώντας παράλληλα για μια ακόμη τριετία τον έλεγχο της Βουλής. Προηγουμένως, ο Όθωνας είχε φροντίσει να απομακρύνει από τη χώρα τους ηγέτες της αντιπολίτευσης Ανδρέα Μεταξά, Σπυρίδωνα Τρικούπη και Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, διορίζοντάς τους πρεσβευτές σε Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο και Παρίσι αντίστοιχα. Ο αγωνιστής του '21 ναύαρχος Αντώνιος Κριεζής διατήρησε την πρωθυπουργία για πέντε συνεχόμενα χρόνια (1849 - 1854), γεγονός σπάνιο για τα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: Σαν σήμερα