Ελάτε στην παρέα μας !

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Συνεδρίασε το Δ.Σ Αγράφων για το Τεχνικό Πρόγραμμα και 9 ακόμη θέματα στην ημερήσια διάταξη, παρουσία του πρώην Βουλευτή Δημοσθένη Τσιαμάκη


Συνεδρίασε χθες Τετάρτη 6 Απριλίου 2011, στην έδρα του Δήμου στο Κερασοχώρι, το Δ.Σ Αγράφων με κυρίαρχο θέμα την Ψήφιση του ετήσιου τεχνικού προγράμματος του Δήμου, έτους 2011, καθώς και με 9 ακόμη θέματα της ημερήσιας διάταξης.


Μετά από διαλογική συζήτηση, αποφασίστηκε να μείνουν ως έχουν τα ΝΠΠΔ το ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΒΙΝΙΑΝΗΣ, όπως και το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ, για τα οποία ορίστηκαν και τα νέα Δ.Σ. ενώ το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, ψηφίστηκε με πλειοψηφία καθότι η πλευρά της αντιπολίτευσης αποχώρησε.

Λεπτομέρειες και αναλυτικό ρεπορτάζ από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων, το οποίο παρακολούθησε και ο πρώην Βουλευτής Ευρυτανίας Δημοσθένης Τσιαμάκης στο φύλλο του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ της ερχόμενη Τετάρτη 13 Απριλίου.
Πέραν του Τεχνικού Προγράμματος όλα τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την συνεδρία ήταν τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο.Πρόταση – Αίτηση Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων για τη διατήρηση του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία 
ΘΕΜΑ 2ο.Πρόταση – Αίτηση Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων για τη διατήρηση του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ 
ΘΕΜΑ 3ο.Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΒΙΝΙΑΝΗΣ 
ΘΕΜΑ 4ο.Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ (άρθρο 103 παρ.3 Ν.3852/2010). 
ΘΕΜΑ 5ο.Κατάργηση Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου Δήμου Αγράφων (άρθρο 241 παρ.3 Ν.3852/2010). 
ΘΕΜΑ 6ο.Τροποποίηση της συστατικής πράξης του Ν. Π. Δ. Δ. με την επωνυμία: Λαογραφικό-Ιστορικό Μουσείο Δήμου Ασπροποτάμου» όσον αφορά την επωνυμία-σκοπό-διοίκηση- περιουσία- πόρους. 
ΘΕΜΑ 7ο.Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου ............................
ΘΕΜΑ 8ο.Τροποποίηση της συστατικής πράξης του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία : Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ασπροποτάμου», 
Διαβάστε περισσότερα : ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Δημοσίευση σχολίου