Ελάτε στην παρέα μας !

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ: Εκλογές-παρωδία της Κεραμέως

6 Νοέμβρη 2022
 Πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκλογές-παρωδία της Κεραμέως για την ανάδειξη « αιρετών » σύμφωνα με τον νόμο Χατζηδάκη για ηλεκτρονική ψηφοφορία.
 Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες σε πανελλαδικό επίπεδο για μια ακόμα φορά μετά το ηχηρό χαστούκι του 2022, γύρισαν την πλάτη στην ψηφιακή γελοιότητα της Κεραμέως με εκκωφαντικό τρόπο. Η αποχή σε πολλές ΕΛΜΕ και ιδιαίτερα στις μεγάλες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καθώς και στους Συλλόγους των Δασκάλων ξεκινά από το 65% των εγγεγραμμένων και φθάνει έως και 85%!!!

 Στην δικιά μας ΕΛΜΕ παρά την φιλότιμη προσπάθεια του «κλαμπ των διευθυντών-διευθυντριών» που πήραν μέρος στις εκλογές «για να υπερασπισθούν τους συναδέλφους!!!», της ΔΑΚΕ και των «ανεξάρτητων» που ντρέπονται να πουν ότι είναι Πασόκοι, το ποσοστό συμμετοχής στο ΠΥΣΔΕ δεν ξεπέρασε το 50% ( 48,9% για την ακρίβεια με βάση τα στοιχεία της ΔΔΕ ) ενώ για ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ το ποσοστό μόλις μετά βίας ξεπέρασε το 40%.
 Όσοι υποστήριξαν αυτό το τσίρκο, χρωστάνε εξηγήσεις. Αυτοί που θα ανακηρυχθούν "αιρετοί" να δούμε με τι μούτρα θα απευθυνθούν στους συναδέλφους... 

Όσοι και όσες «εκλέχτηκαν» μέσω αυτής της γελοιότητας» είναι προφανές ότι δεν εκπροσωπούν κανέναν παρά μόνο τους εαυτούς τους. Το σταυροδρόμι που έχουν μπροστά τους είναι ευδιάκριτο: Παραίτηση ή αυτοεξευτελισμός! Είναι ζήτημα δημοκρατίας…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: