Ελάτε στην παρέα μας !

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Χωρίς αντικαταστάτες ιατρούς το Νοσοκομείο Καρπενησίου

Αγαπητοί φίλοι Ευρυτάνες, καλό θα ήταν να διαμαρτυρηθείτε έντονα για τα προβλήματα στελέχωσης του νοσοκομείου μας. 
Αν συνεχίσουμε έτσι κινδυνεύτε: 
- Ο χειρουργός να κάνει τον αναισθησιολόγο 
- Ο ορθοπεδικός να ξεγεννάει 
- Ο καρδιολόγος να θεραπεύει λοιμώξεις
 - Ο πνευμονολόγος να βλέπει τα εγκεφαλικά κλπ. κλπ. 
Είμαι μαζί σας 31 χρόνια και φαντάζομαι ότι με εμπιστεύεστε. Δυστυχώς για 3 δεκαετίες προσπαθήσαμε σκληρά να κάνουμε το μικρό μας νοσοκομείο ικανό να αντιμετωπίζει κάθε περιστατικό που εμφανιζόταν. Κι ενώ το είχαμε πετύχει το βλέπουμε να αποσυντίθεται κάθε μέρα. 
Όχι με ευθύνη τοπικών παραγόντων, αλλά με "ανώτερες αρχές" να μας αφήνουν μόνους "να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά"... Δεν έχουμε έστω υπερηχογράφημα για σχεδόν 1 μήνα. 
Έχουμε όμως 4 βασικούς γιατρούς σε αναστολή για εκατέρωθεν πείσματα. 
Παραιτήθηκαν πρόσφατα 2 αναισθησιολόγοι που υπό άλλες συνθήκες θα είχαν παραμείνει... Σύντομα θα φύγει με σύνταξη 1 ακόμα χειρουργός. 
Σε όμορα νοσοκομεία γιατροί φεύγουν στην πρώτη ευκαιρία. Γι' αυτό φροντίστε κι εσείς να διεκδικήσετε το δικαίωμά σας στη ζωή και στην σωστή περίθαλψη. 
Οι γιατροί σας δεν μπορούμε πιά να κάνουμε περισσότερα πράγματα από όσα έχουμε κάνει... 
Όλα αυτά χωρίς καμιά πολιτική αιχμή, όπως έχω αποδείξει για πάνω από 3 δεκαετίες. Αλλά είναι αδύνατο να σταθώ αμίλητος συναινώντας στην διάλυση ενός ιδρύματος που ουσιαστικά θεωρώ σπίτι μου. 

 


Από τη σελίδα του κ.Sofos Apostolos Georges  ο .κ. Απόστολος Σοφός είναι Χειρουργός, Διευθυντής  στο Νοσοκομείο Καρπενησίου  με τριάντα ένα συναπτά χρόνια υπηρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: