Ελάτε στην παρέα μας !

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ:Με δύο μοναδικές διοργανώσεις ανοίγει η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Αγράφων! • 6-7 Αυγούστου 2022

Για πρώτη φορά ο Δήμος Αγράφων σε συνεργασία με την Α.Λ.Α.Κ- Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτων Καρπενησίου διοργανώνουν διήμερη συνάντηση 4x4 στις
6 & 7 Αυγούστου. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτων Καρπενησίου αναφέρεται: 
 «Τα γραπτά μένουν αλλά …τ´ Άγραφα έχουν άλλη γλύκα Αρχές Αυγούστου 06-07/08 κινούμαστε Δυτικά με εκδρομή, πανηγύρι, και επίδειξη ικανοτήτων με Off-road οχήματα. Η Α.Λ.Α.Κ. - Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτων Καρπενησίου με την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη του Δήμου Αγράφων διοργανώνει Off-road συνάντηση στην περιοχή Σωτήρα (πριν από Αν. Φραγκίστα) με πανηγύρι και φαγητό και την επομένη Off-road show στην περιοχή «Βουλωμένη» (περιοχή πάνω από το χωριό Μαραθιάς). 
 Το πρόγραμμα συγκεκριμένα θα είναι: Αναχώρηση από το ΚΤΕΟ Καρπενησίου το Σάββατο 06/08 και ώρα 14:30. 
Ακολουθούμε πορεία σε στυλ εκδρομής από τις περιοχές: Κορυσχάδες - Ι.Μ. Παναγίας Κουμασίων – Νόστιμο - Διάσελο Χελιδόνας - Φιδάκια με στάση στα Τσαγκαράλωνα - Αγ. Βλαχέρνα- Αγαλιανός - γεφ. Επισκοπής- Αγ. Γεώργιος- Νεοχώρι- γεφ. Μανώλη- Κρέντη- Κερασοχώρι- Σωτήρα. 

Εκεί θα υπάρχει φαγητό με γλέντι μέχρι όσο θέλει ο καθένας και ώρα χαλάρωσης στα τοπικά καταλύματα που θα έχουμε τοποθετηθεί. 
 Το πρωί της Κυριακής ώρα 10:30 μεταφερόμαστε στην περιοχή «Βουλωμένη» όπου έχει δημιουργηθεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος για αυτοκίνητα 4χ4 με τις συνήθεις κατηγορίες Κ1-Κ2-Κ3. 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες. Θεατές μπορούν εννοείται να παραβρεθούν αφού θα υπάρχει χώρος για να παρακολουθούν προπάντων με ασφάλεια. Μετά το πέρας του event επιστροφή και πάλι στην βάση μας. (Υπολογίζεται το event να έρθει εις πέρας μέχρι τις 17:00) 
*Η εκδρομή του Σαββάτου θα είναι απλού χαρακτήρα με σκοπό την συμμετοχή και απλών οχημάτων 4χ4. 
Επίσης για όποιον δεν προτιμά να μπει τόσο χωματόδρομο κινείται παράλληλα και ασφάλτινος δρόμος όπου στα αξιοθέατα μπορούν να βρίσκονται με τους υπόλοιπους. Για την ομαλή διεξαγωγή και για την πληρότητα των δωματίων καλό θα ήταν να δηλώσετε μια συμμετοχή στα τηλ: 1. 6973826322 Στάθης 2. 6948561131 Κωστής 3. 6972707998 Χρήστος 4. 6987012546 Δημήτρης» • 11-12 Αυγούστου 2022 

Γεγονός αποτελεί και η διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Αναρρίχησης , το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 11 & 12 Αυγούστου στο Φαράγγι Μπουζονίκου και αποτελεί συνδιοργάνωση του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων, του Δήμου Αγράφων, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας -Π.Ε. Ευρυτανίας και του ΟΠΑΣΤΕ. 
Πρόκειται για κορυφαίο αθλητικό γεγονός που περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως river trekking, rappel, ορειβασία, αναρρίχηση, deep water solo event, πεζοπορία , προβολή αναρριχητικής ταινίας και River party με το γνωστό DJ Valentino. 
Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εφικτή η συμμετοχή τόσο παιδιών όσο και ενηλίκων είτε αρχαρίων είτε έμπειρων. Μέρη μοναδικής ομορφιάς, έτοιμα να μαγέψουν κάθε επισκέπτη και να προσφέρουν ασυναγώνιστες και πρωτόγνωρες εμπειρίες σας περιμένουν! 
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλ: 1. 6977301975 Παναγιώτης Παλιούρας 2. 6979300523 Κώστας Γερονίκος 
ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΝ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: