Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ: Εξαιρέθηκαν από τον δασικό χάρτη οι μη οριοθετημένοι οικισμοί του Δήμου

Εξαιρέθηκαν από τον δασικό χάρτη οι μη οριοθετημένοι οικισμοί του Δήμου Αγράφων καθιστώντας αποτελεσματική την αντίρρηση που κατέθεσε ο Δήμος Αγράφων και ενισχύοντας τους δημότες απαλλάσσοντάς τους από την υποχρέωση κατάθεσης αντίρρησης για τα ακίνητά που υπάγονται εντός των ορίων των εξαιρούμενων εκτάσεων. 
Η αντίρρηση για τους μη οριοθετημένους, προς πολεοδόμηση οικισμούς του Δήμου Αγράφων στους οποίους έχει αναγνωριστεί από μακρού χρόνου η διαμορφωμένη οικιστική κατάσταση έγινε σύμφωνα με τα δεδομένα που αντλήθηκαν από τα ΣΧΟΟΑΠ και την λίστα των οικισμών του Νομού Ευρυτανίας. 
 Με την ιδιαίτερα σημαντική και απόλυτα επιτυχή αυτή εξέλιξη, ο Δήμος Αγράφων εξαιρεί από τον δασικό χαρακτήρα πάνω από 500 ιδιοκτησίες και απαλλάσσει τους ιδιοκτήτες από την υποχρέωση υποβολής αντίρρησης γεγονός που μεταφράζεται σε ποσό συνολικά μεγαλύτερο των 150.000 euro. 
 Η αντίρρηση για τους μη οριοθετημένους, προς πολεοδόμηση οικισμούς του Δήμου Αγράφων στους οποίους έχει αναγνωριστεί από μακρού χρόνου η διαμορφωμένη οικιστική κατάσταση έγινε σύμφωνα με τα δεδομένα που αντλήθηκαν από τα ΣΧΟΟΑΠ και την λίστα των οικισμών του Νομού Ευρυτανίας 

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ by flotsiosalex

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: