Ελάτε στην παρέα μας !

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Περιφέρεια-Καρπενήσι ... κι Άγραφα

Εγκαταλείπουν  στην τύχη τους τη Δυτική Ευρυτανία και τα χωριά του δήμου  Αγράφων ,η Κεντρική Διοίκηση , η Περιφέρεια,   ο Βουλευτής Ευρυτανίας  (!!!) και οι λοιπές δομές της χώρας .
 Διαβάστε παρακάτω το αιχμηρό σχόλιο της συντοπίτισσας κ. Χαράς Βλαχάκη

 Το 'να παιδί καλό, τ' άλλο γ@μώ την μάνα του....λένε στο χωριό μου. Αυτό ταιριάζει απόλυτα αν όντως αληθεύουν αυτά που άκουσα. 
Στην προκειμένη περίπτωση, το καλό παιδί είναι το Καρπενήσι και το παραπεταμένο τα Άγραφα... Μήπως μπορεί να μας πει κάποιος από σας τους ειδικούς και τους υπεύθυνους από που πηγάζει αυτό το μίσος? 
Για ποιο λόγο μας αδικείτε ? 
Πως γίνεται η περιφέρεια και ο δήμος Καρπενησίου να έχουν ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε 10, αλλά 22 μηχανικούς και να μην στέλνουν ούτε έναν στον Δήμο Αγράφων? 
Μα ούτε έναν? Έλεος δηλαδή! 
Πραγματικά αναρωτιέμαι τι συμφέρον έχετε κάποιοι από σας και θέλετε να βλέπετε τους κατοίκους του Δήμου Αγράφων να μαραζώνουν και ο τόπος να παραμένει στάσιμος (αν και η καλύτερη λέξη είναι εγκαταλελειμμένος)? 
Σε τι εξυπηρετεί αυτή σας η στάση? 
Πως γίνεται να θυμάστε τους δημότες των Αγράφων μόνο στις εκλογές και μετά να τους γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια? 
Ποιος είναι ο λόγος που σπέρνετε τον διχασμό ανάμεσα στους Ευρυτάνες? Δεν ξέρετε τι θα θερίσετε? 
Τι κάνει η περιφέρεια κι η Νομαρχία? 
Κλείνουν απλά τα μάτια ή το παίζουν θεατές? Δεν κουραστήκατε τόσα χρόνια να μας έχετε στην απ' έξω και να επαιτούμε για τα αυτονόητα? Μήπως θα έπρεπε να μας δώσετε λίγη σημασία και να δείξετε έμπρακτα πως αφουγκράζεστε τα προβλήματά μας? 
Που είναι ή ισόρροπη ανάπτυξη που μας τάξατε? Δεν επαιτούμε κύριοι, απαιτούμε αυτά που δικαιούμαστε σαν Δήμος. Περιμένουμε άμεσα λύση. 
Αποδείξτε μας πως είστε αμερόληπτοι και πως άξιζε η ψήφος που πήρατε από την Δυτική Ευρυτανία. 
Εμείς σας εμπιστευτήκαμε εσείς γιατί μας αγνοείτε? 
Δεν είμαστε ξένοι, Ευρυτάνες είμαστε κι εμείς αν δεν το θυμάστε. Ευρυτανία δεν είναι μόνο το Καρπενήσι και πέντε-έξι κεφαλοχώρια. 
Ευρυτανία είναι ολόκληρος ο νομός και πρέπει η ζυγαριά να μην γέρνει από την μια πλευρά.. είναι άδικο!!!!! 
Νιώθουμε λες και γίνεται εις βάρος μας κάποιο οργανωμένο <<έγκλημα>>.... και τα <<εγκλήματα>> δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητα όποιοι κι αν είναι οι ένοχοι. 
 Χαρά-Χαρίκλεια Βλαχάκη



Δεν υπάρχουν σχόλια: