Ελάτε στην παρέα μας !

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ ΑΧΑΪΑΣ : Το Ενημερωτικό μας Δελτίο

Μετά από συζητήσεις για την ύπαρξη ενός Newsletter, τη μορφή, τις στήλες, τη φιλοξενούμενη ύλη και τα θέματα, το τρέχον Δ.Σ. έχει τη χαρά να ετοιμάζει και να διανέμει το πρώτο φύλλο της «Ευρυτανίας στην Αχαΐα». 
 Σκοπός του εν λόγω ενημερωτικού δελτίου είναι να παρέχει πληροφορίες και νέα στα μέλη του Συλλόγου μας, σε φίλους και ενδιαφερόμενους. 
Το τετρασέλιδο ή οκτασέλιδο (στην περίπτωση που μελλοντικά μπορεί να υποστηριχθεί) θα τυπώνεται ανά τρίμηνο και θα περιλαμβάνει σύντομα άρθρα για τις δράσεις του Συλλόγου μας, υλοποιημένες ή προγραμματιζόμενες· έμφαση θα δίνεται στις μελλοντικές δράσεις, καθώς θεωρείται χρήσιμο από νωρίς να είμαστε όλοι ενήμεροι για εκδηλώσεις ή δράσεις που προετοιμάζει ο Σύλλογός μας και μπορούμε να συμμετάσχουμε. 
Η έγκαιρη ενημέρωση όλων είναι μία από τις προτεραιότητές μας. Αναφερόμενοι στις στήλες θα πρέπει να τονιστεί η σημασία ανάδειξης έργου, καλών πρακτικών, πολιτιστικού ή ιστορικού, κοινωνικού ή ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος, επιτευγμάτων των μελών μας, ή ζητημάτων της καθημερινότητάς μας. 
Μία στήλη, μάλιστα, που τιτλοφορείται «Πρόσωπα», από το επόμενο τεύχος θα φιλοξενεί συνέντευξη – σύντομο αφιέρωμα σε κάποιο από τα μέλη του Συλλόγου. 

 Καλή ανάγνωση, αγαπητοί Συμπατριώτες! 
 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ ΑΧΑΪΑΣ "Η ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ"



Δεν υπάρχουν σχόλια: