Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Μπακογιάννης: Να είμαστε άνθρωποι

Στην τελετή θεμελίωσης του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στο Κέντρο Γεροντολογίας παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. 
Κατά τη διάρκεια της τελετής, στις εγκαταστάσεις του κέντρου στο Δήλεσι Βοιωτίας, ο Περιφερειάρχης απηύθυνε χαιρετισμό προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο, επισημαίνοντας την ανάγκη να συνεχιστεί η στενή συνεργασία Περιφέρειας και Εκκλησίας για την ανακούφιση ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

 «Το Κέντρο Γεροντολογίας είναι απόδειξη ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Εκκλησία μπορούν μαζί να κάνουν πολλά πράγματα. Από τη μία εμείς εξοικονομούμε τους πόρους και από την άλλη η Εκκλησία τους αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο για να δοθούν λύσεις σε ανθρώπους που τις χρειάζονται. Πέρα από κάθε αριθμό, πέρα από κάθε ποσό, να είμαστε άνθρωποι. Αυτό προσπαθούμε καθημερινά, αυτό έχει αξία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης αναφερόμενος στις υποδομές που δημιουργήθηκαν στο Κέντρο για τη φιλοξενία 68 ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: