Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Συνάντηση εργασίας Μπακογιάννη Συλλόγου Ρουμελιωτών Βόρειας &Ανατολικής Αττικής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κων/νο Μπακογιάννη είχε το Σάββατο15-01-2023,στο Δημαρχείο της Αθήνας, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ρουμελιωτών Βόρειας &Ανατολικής Αττικής. 
Παρευρέθηκαν από το Δ.Σ. η Πρόεδρος κα Αγγελική Σκοτίδα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων κ. Θεόδωρος Μπριάνης, ο Ταμίας κ. Παναγιώτης Τσώνης, ουπεύθυνος των πολιτιστικών εκδηλώσεων κ. Δημήτριος Δημητρίου και το μέλος κ. Ιωάννης Νιαβής. 



Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών διεξήχθησε εγκάρδιο κλίμακαι με αποκλειστικό στόχο την συνεργασία σε μελλοντικές δράσεις του Σωματείου. Πιοσυγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι ενέργειες και πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν με την αρωγή του Δήμου, αλλά και μέσω κοινών δραστηριοτήτων, για την ανάδειξη αφενός της πολιτισμικής κληρονομιάς που είναι τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις του λαού της Ρούμελης, αφετέρου των τουριστικών και αγροτουριστικών προορισμών. 

 Ο Δήμαρχος έλαβε σοβαρά υπόψη του τις επισημάνσεις των μελών του Δ.Σ. τονίζοντας την ανάγκη προβολής της Ρούμελης, η οποία θα πρέπει να βασιστεί σε τρείς άξονες:
Στον πολιτισμό, στον τουρισμό και στον αγροτουρισμό. 
Με το τρίπτυχο αυτό είναι απολύτως βέβαιο ότι θα αναδειχθεί και θα προβληθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο τόπος μας. 

 Για το ΔΣ 
 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Αγγελική Σκοτίδα                                                   Ιωάννης Δερματάς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: