Ελάτε στην παρέα μας !

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Αντιδράσεις για τη διοργάνωση εκδήλωσης σε αίθουσα της κοινότητας Ραπτοπούλου

Κατόπιν προσωπικών προσπαθειών των παιδιών του χορευτικού Ραπτοπούλου διοργανώθηκε με μεγάλη Επιτυχία αποκριάτικο πάρτι την Παρασκευή 21-02-2020 σε αίθουσα της κοινότητας Ραπτοπούλου κάτω από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. 
 Η αίθουσα είναι κόσμημα για τα μέρη μας , τη δεκαετία του 80 ήταν βιβλιοθήκη ,μετά εγκαταλείφθηκε και κάποιος μάλιστα αποθήκευε εκεί καλαμπόκι (!!!) , στη συνέχεια λειτούργησε για ένα χρονικό διάστημα σαν ΚΕΠ , στην πορεία παρέμεινε κλειστή και ανεκμετάλλευτη(με ότι αυτό συνεπάγεται) ! 
 Μετά τη διοργάνωση της αποκριάτικης εκδήλωσης (δυστυχώς-όπως μαθαίνουμε )  υπήρξαν αντιδράσεις από  πρώην προέδρους και από έναν επί χρόνια σύμβουλο , οι οποίοι ζητούν εξηγήσεις (καθότι δεν ενημερώθηκαν για να συνηγορήσουν για τη διάθεση της αίθουσας), κι απειλούν τους διοργανωτές με εισαγγελική έρευνα , ζητώντας τους, να τους παραδώσουν τα κλειδιά της ! 
 Είναι κρίμα όλα αυτά να συμβαίνουν ,δε γίνεται να βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος ,τα χωριά μας με τέτοιες λογικές δεν πάνε μπροστά ,πάνε δεκάδες χρόνια πίσω!
Είναι θεμιτό, λογικές και αντιδράσεις αυτού του τύπου να πάψουν να υφίστανται και να επικρατήσει η συνεννόηση και η συνεργασία για το καλό, την ανάδειξη και την πρόοδο της περιοχής μας …..

Δεν υπάρχουν σχόλια: