Ελάτε στην παρέα μας !

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Σύλλογος Ευρυτάνων Αχαΐας : Αναβίωση των «Πολυσπορίων» ― Παραδοσιακό φαγητό & γλέντι

Αγαπητοί Συμπατριώτες Ευρυτάνες, 
ευχόμαστε η επιστολή μας να σας βρίσκει όλους καλά. 
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Ευρυτάνων Αχαΐας, τα «Πολυσπόρια 2018»
Διατηρώντας με αφοσίωση τις παραδόσεις και τα έθιμα της ιδιαίτερης πατρίδας μας διοργανώνουμε και φέτος την αναβίωση του πατροπαράδοτου εθίμου της προσφοράς της «ευχαριστήριας πανσπερμίας» προς την Παναγία, Μητέρα και προστάτιδα των πάντων, ακόμη και της φύσης κατά την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, 21η Νοεμβρίου, της «Πολυσπορίτισσας», όπως λέγεται και στην Ευρυτανία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 9:00 μ.μ. στο κέντρο «ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ» (Παρ. 143, Πάτρα). 
Στο μενού προβλέπονται: τσιπουράκι, Πολυσπόρια (αντί για πρώτο πιάτο), κυρίως πιάτο της αρεσκείας σας (και επιλογές νηστίσιμου πιάτου), σαλάτα, τυρί, κρασί και αναψυκτικά. 
Το κέντρο διαθέτει και ζωντανή μουσική! Συμμετοχή: 15€ ανά άτομο. 
Για την καλή τάξη και οργάνωση της εκδήλωσης παρακαλείσθε όπως δηλώσετε συμμετοχή ως τις 22.11.2018 σε ένα από τα τηλέφωνα που υπάρχουν στο κάτω μέρος της επιστολής. 
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος στην οποία θα κληρωθούν ποικίλα δώρα (Τιμή λαχνού: 2€) Τα 32 χρόνια «της Ευρυτανίας» στην Αχαΐα ολοκληρώνονται! 
Μέρες δημιουργίας και προκοπής των μελών μας. Θα είναι τιμή και χαρά μας να συμμετάσχουμε όλοι στη μεγάλη ετήσια συγκέντρωσή μας, να αποκρέψουμε, να γλεντήσουμε, αλλά και να αναβιώσουμε το πατροπαράδοτο έθιμό μας, διαδίδοντάς το και στους δικούς μας αγαπημένους ανθρώπους και φίλους! 
Σας περιμένουμε όλους! 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ ΑΧΑΪΑΣ "Η ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: