Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Να αποσυρθεί ΤΩΡΑ το απαράδεκτο νομοσχέδιο για τα Ζώα Συντροφιάς

Η άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου-εκτρώματος είναι η μόνη ηθική και αποδεκτή λύση και η οικοδόμηση ενός νέου αποτελεσματικού ως προς τον περιορισμό των αδέσποτων έως την εξάλειψή τους πάντα με γνώμονα τον σεβασμό προς τα ζώα , ρεαλιστικού , πολιτισμένου και σύγχρονου ,ευρωπαϊκής κατεύθυνσης αλλά και με σεβασμό προς τους χιλιάδες εθελοντές Έλληνες πολίτες που καθημερινά χρόνια τώρα δίνουν με πλήρη ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση ένα αγώνα άνισο μεν στηριγμένο δε σε αξίες και ιδανικά για τα ζώα και τον άνθρωπο. 

Στην ουσία οι φιλόζωοι καλούνται να πληρώσουν επιπλέον ποσά (δημοτικοί κεφαλικοί φόροι ανά ζώο, αντικατάσταση του δωρεάν βιβλιαρίου υγείας με Διαβατήριο, τέλη στις ζωοτροφές, κλπ.) που στην καλύτερη περίπτωση θα καταλήγουν στους Δήμους, οι περισσότεροι (όχι όλοι, υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις) από τους οποίους ΠΟΤΕ δεν μπήκαν στον κόπο να εφαρμόσουν το Νόμο και να κάνουν στειρώσεις και βελτιώσεις στην κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα ζώα. Και όλα αυτά σε περιβάλλον ατιμωρησίας και πλήρους απουσίας ελέγχου, αφού οι μόνοι που αποδεδειγμένα έχουν και τη βούληση και τη δυνατότητα να ελέγξουν και να κινηθούν νομικά - οι φιλοζωικές οργανώσεις – τίθενται ουσιαστικά εκτός νόμου. 
Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ συντάσσεται ανεπιφύλακτα μαζί με τις φιλοζωικές οργανώσεις και ζητά να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και να ξεκινήσει ο πραγματικός διάλογος που δεν έγινε ποτέ. Εξάλλου εμείς εγκαίρως είχαμε με Δελτίο Τύπου προειδοποιήσει. Διαβάστε τι λέγαμε: http://prasinokinima.gr/  να-σταματήσουν-τα-παιχνίδια-των-υπουργων
Διαβάστε περισσότερα παρακάτω ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: