Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Τυροκομίας που διοργάνωσε ο Δήμος Αγράφων και το οποίο έλαβε χώρα στο Μουσείο Εθνικής Αντιστάσεως στην Παλιά Βίνιανη.
Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο κ. Γραμματικάκης Χριστόδουλος Γαλακτοκόμος - Τυροκόμος του Εργαστηρίου Γαλακτοκομίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην παρασκευή Κίτρινων Τυριών βραχείας και μακράς ωρίμανσης (κεφαλοτύρι γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα, καπνιστό κ.α.) με Θεωρία αλλά και Πρακτική Εφαρμογή.
Ακολουθούν φωτογραφίες από το σεμινάριο.
Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο κ. Γραμματικάκης Χριστόδουλος Γαλακτοκόμος - Τυροκόμος του Εργαστηρίου Γαλακτοκομίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην παρασκευή Κίτρινων Τυριών βραχείας και μακράς ωρίμανσης (κεφαλοτύρι γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα, καπνιστό κ.α.) με Θεωρία αλλά και Πρακτική Εφαρμογή.
Ακολουθούν φωτογραφίες από το σεμινάριο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου