Ελάτε στην παρέα μας !

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Κόντρα Κώτσια - Γεωργιάδη στη Βουλή .

Κόντρα ξέσπασε στη βουλή ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι  Γεωργιάδη  και στον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Θωμά Κώτσια.
Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «εξεπλάγην» ακούγοντας την ομιλία του κ. Κώτσια και συνέχισε:
«Αυτό το οποίο κάνατε είναι αμίμητο.  Ταυτόχρονα μας είπατε πόσο πολύ τιμάτε την μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη – προφανώς γιατί είστε Ευρυτάνας και θέλετε να πάρετε τις ψήφους του Μπακογιάννη, αλλιώς δεν εξηγείται - και ταυτόχρονα ψηφίζετε να απελευθερωθεί ο δολοφόνος του ο οποίος δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον κ. Γεωργιάδη: «Αυτοί που έστειλαν τον Παύλο Μπακογιάννη στην εξορία για να υπερασπιστεί ανθρωπιστικές αξίες και δημοκρατικά δικαιώματα και παρουσιάζονται σήμερα τιμητές, αυτοί προσβάλουν την μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη. Αυτοί κάνουν λαθροχειρία στη μνήμη του και όχι όσοι υπερασπιζόμαστε αυτό που πραγματικά ήταν. Αρκετά τον χρησιμοποιεί η ακροδεξιά εδώ μέσα».

Παίρνοντας το λόγο, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε:

«Επειδή δεν γνωριζόμαστε καλά ο πατέρας μου επί χούντας ήταν φυλακή. Και εγώ γεννήθηκα το 1972 καταλάβατε; Άρα λοιπόν σας παρακαλώ πολύ όταν θα αναφέρεστε σε ανθρώπους που δεν ξέρετε θα είστε τριπλά προσεκτικός. Τελικά τι θα ψηφίσετε για τον δολοφόνο του Παύλου Μπακογιάννη, για τον οποίο τόσο κόπτεστε; Να απελευθερωθεί ή θα ψηφίσετε να μείνει μέσα στη φυλακή αφού αυτός δεν αναγνωρίζει μέχρι σήμερα την προσωπικότητα του Παύλου Μπακογιάννη την οποία εσείς δήθεν τιμάτε».
πηγή : www.enikos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: