Ελάτε στην παρέα μας !

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

2019
Γάμοι : 

Γεννήσεις : Γεννητούρια σήμερα (Δευτέρα 17-6-2019 ) !
O Φλώτσιος Βασίλης του Χρήστου  και η Αλεξία Καρανίκα του Κων/νου απέκτησαν μια υγιέστατη  κόρη !
Να μας ζήσει!  να είναι καλότυχη , γερή και δυνατή σαν τα ψηλά βουνά μας ! 

Γεννητούρια σήμερα (Πέμπτη 7/2/2019)  στο χωριό η Ιωάννα Αζούκη χάρισε στο σύζυγό της Χρήστο Τριαντάφυλλο του Βασιλείου έναν υγιέστατο γιο. 
Να σας ζήσει παιδιά!

Βαφτίσεις : 

Έφυγαν από κοντά μας:  
Άσχημα κυλά η χρονιά για το μικρό χωριό μας ….
Απεβίωσε σήμερα Σάββατο  20-7-2019  ο Βασίλειος Ξυραφάκης του Χρήστου (ο Καφεντζής  μας) η εξόδιος αύριο Κυριακή από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ιτέας .
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ιτεάτικης γης που τον σκεπάζει !

Απεβίωσε σήμερα Πέμπτη 18-7-2019 ο Χρήστος Φλώτσιος του Βασιλείου ...η εξόδιος αύριο από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ιτέας .
Καλό ταξίδι πατέρα , μας λείπεις ΗΔΗ...
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ιτεάτικης γης που σε σκεπάζει !


Απεβίωσε σήμερα 17-2-2019 ο Φώτης Παπαδημητρίου του Χριστόφορου … η εξόδιος αύριο(16,00μμ) από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Βόνιτσα .
Έφυγε νέος ο Φώτης, έμεινε ορφανός πολύ μικρός από πατέρα ….με τη μητέρα και τις αδελφές του έφυγαν από το χωριό κι εγκαταστάθηκαν στη Βόνιτσα!
Εκεί έζησε και μεγάλωσε , δούλευε σκληρά για τον ίδιο αλλά και για την οικογένειά του , έρχονταν συχνά στο χωριό πουλώντας οπωροκηπευτικά !
Ας είναι ελαφρύ το χώμα .
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του !

.................
Άσχημα συνεχίζει να κυλά η χρονιά για το χωριό μας... 
Απεβίωσε πρόωρα σήμερα Δευτέρα 21-1-2019 ο Δημοσθένης Τριαντάφυλλος , η εξόδιος αύριο Τρίτη 22-1-2019 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο χωρίο .
Υπήρξε ένας καλός κι άξιος οικογενειάρχης !
Θερμά συλλυπητήρια στη γυναίκα του Γεωργία στα παιδιά και στα εγγόνια  του!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ιτεάτικης γης που τον σκεπάζει !
.................
Άσχημα ξεκίνησε η χρονιά για το μικρό χωριό μας ...
Απεβίωσε σήμερα 7-1-2019 η Ουρανία Στασινού , η εξόδιος αύριο από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Τσιρνόκα .
Ήταν πάντα φιλόξενη κι όποιος περνούσε από το σπίτι , έπρεπε να πιει το καφεδάκι του, ένα  νεράκι ...

Η μοίρα της επιφύλαξε όμως  μέρες κακές αφού θρήνησε  απρόσμενα -αυτή και η οικογένειά της -το γιο της Λάμπρο  που έφυγε νωρίς ....
Ας είναι ελαφρύ το χώμα .
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της!

..................


2018

Γάμοι : 
Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής  Νέας Φιλαδέλφειας  παντρεύτηκαν την Κυριακή 16/09/2018 ο Χρήστος Τριαντάφυλλος του Κων/νου  και η Κατερίνα Σαρικώστα !  

Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους !
Σήμερα γάμος γίνεται …

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ιτέας  παντρεύτηκαν σήμερα Κυριακή  26/8/2018 η Βάσια Τριανταφύλλου του Βασιλείου  και ο  Μάρκος Ζαχαρής του Γεωργίου  .
Γίνεται γλέντι τρικούβερτο στα Βρουβιανά !
Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους ! 

Στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Σωτήρος στην Αλσούπολη της Νέας Ιωνίας  παντρεύτηκαν  σήμερα Σάββατο 23 /6/2018 ο Κωνσταντίνος Ξυραφάκης  του Παναγιώτη και της Γλυκερίας (ο πρωτότοκος γιος του μακαριστού Παπα-Πάνου Ξυραφάκη ) και η Ευτέρπη Λουκάτου .

Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους !

Γεννήσεις :
Στο Μαιευτήριο ΄΄ΡΕΑ΄΄  19η Μαρτίου  2018 η Σοφία Χαβέλα , χάρισε στο σύζυγό της Θωμά Σκόνδρα του Παναγιώτη , μια υγιέστατη κόρη ! Να είναι γερή  και δυνατή  ! Να σας ζήσει παιδιά!  
Βαφτίσεις : 
Στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ηλιούπολη  βάπτισαν την  2η Σεπτεμβρίου 2018  την κόρη  τους η Σοφία Χαβέλα και ο Θωμά Σκόνδρας  του Παναγιώτη , το όνομα αυτής : Ευτυχία ! Να είναι γερή και δυνατή ! 
Να σας ζήσει παιδιά ! 

Έφυγαν από κοντά μας:  

Αποβίωσε την 13η Δεκεμβρίου   2018 σε ηλικία ογδόντα εννιά  ετών  ο Στασινός Ανδρέας (Αντρίας ) . 
Η εξόδιος έγινε  στο κοιμητήριο της  Τσιρνόκας την 14η Δεκεμβρίου   2018 .
Ο θεός να τον αναπαύσει , ας είναι ελαφρύ το χώμα  που  τον σκεπάζει !Το βράδυ της Παρασκευής (27-07-2018) γράφτηκε ο τραγικός επίλογος   της πυρκαγιάς στο ΄΄Μάτι ΄΄ Αττικής ….ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των εννιάχρονων δίδυμων κοριτσιών  μας,   της Σοφίας και της Βασιλικής Φιλιπποπούλου το γένος Ξυραφάκη .

Ανείπωτη τραγωδία που συγκλόνισε όλη τη 

χώρα .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα …-

Έφυγε -νωρίς -για το πιο μακρύ του ταξίδι σήμερα  Δευτέρα 16-4-2018 το καλύτερο παιδί της Ιτέας ο Θωμάς Ξυραφάκης . 
Έδωσε μια γενναία μάχη στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς η τύχη δεν ήταν με το μέρος του… 
Θα σε θυμόμαστε πάντα Θωμά για την καλοσύνη , το χαμόγελο , τη θετική σου σκέψη.
Θερμά συλλυπητήρια  στη μάνα και τα αδέλφια του .
Η εξόδιος  θα τελεστεί αύριο στην Αγία Παρασκευή 

Απεβίωσε την Παρασκευή 16–2-2018  πλήρης ημερών η Χρυσούλα Τσιάμη το γένος Φλώτσιου  .
Ας είναι ελαφρύ το χώμα . Αιωνία η μνήμη !Θερμά συλληπητήρια  στα παιδιά και τα εγγόνια της!

Έφυγε σήμερα Κυριακή  11-2-2018  από κοντά μας ένας αγαπημένος μας άνθρωπος ο Κυριάκος Μας …
Έδωσε τα τελευταία χρόνια γενναία μάχη αλλά η επάρατος  κέρδισε ….
Ήταν ο δικός μας ΄΄Άνθρωπος ΄΄ αυτός που είχε ένα λόγο καλό για όλους , αυτός που χάριζε απλόχερα το χαμόγελό , τη θετική ενέργειά του , την έμπρακτη συμπαράστασή του …

Θερμά συλλυπητήρια  σε όλη του την οικογένεια  κυρίως όμως στη γυναίκα του Ντίνα και τα παιδιά του την Άρτεμις και το Σταμάτη . 
Η εξόδιος ακολουθία την Τρίτη το μεσημέρι στο χωριό  μας .

Αποβίωσε σήμερα  6-1-2018 ο Χρήστος Ξυραφάκης του Γεωργίου.
Είχε  μια μεγάλη οικογένεια κι ευτύχησε να χαρεί τα παιδιά  και  τα εγγόνια  του .
Υπήρξε ενεργός πολίτης με συμμετοχή στα κοινά του χωριού   ,βοηθούσε όσο κι όποτε μπορούσε …
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει !
Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του  ! 

2017
Γάμοι :

Αρραβώνες :

Γεννήσεις : Στο Μαιευτήριο ΄΄Μητέρα ΄΄  την  21η -Φεβρουαρίου 2017 ο Παναγιώτης Τριαντάφυλλος του Βασιλείου και η Μαριάννα Αγάλου του Ευαγγέλου  απέκτησαν  κόρη . Να σας ζήσει παιδιά !

Στο Μαιευτήριο ΄΄ΙΑΣΩ ΄΄ την 21η Ιουνίου 2017 η Ιωάννα Τριανταφύλλου του Χρήστου  , χάρισε στο σύζυγό της  Λουκά μια υγιέστατη κόρη.
Να είναι γερή και δυνατή ! Να σας ζήσει  !

Έφυγαν από κοντά μας:   Αποβίωσε  την 2η Νοεμβρίου 2017  πλήρης ημερών ο Βασίλειος Ντόσκας .
Η εξόδιος ακολουθία σήμερα 3-11-2017 στην Αγία Παρασκευή . Ο θεός να τον αναπαύσει,  ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει !2016
Γάμοι :

Αρραβώνες :

Γεννήσεις :

Βαπτίσεις :Στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ηλιούπολη  βάπτισαν την  15η Μαΐου  2016  το γιο τους η Σοφία Χαβέλα και ο Θωμά Σκόνδρας  του Παναγιώτη , το όνομα αυτού: Ευάγγελος ! Να είναι γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά ! Να σας ζήσει παιδιά !

Στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου  στο Καματερό   βάπτισαν την  15η Μαΐου  2016  το γιο τους η Αλεξία Καρανίκα και ο Βασίλης Φλώτσιος του Χρήστου  , το όνομα αυτού : Βαλάντης  ! Να είναι γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά ! Να μας ζήσει  !

Στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Λάκκες   βάπτισαν την  16η Αυγούστου 2016  το γιο τους η Αναστασία Ξυραφάκη  και ο Χρήστος Ξυραφάκης   του Βασιλείου  , το όνομα αυτού: Μάριος  ! Να είναι γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά ! Να σας ζήσει παιδιά !

Στον Ιερό ναό Αγίας Παρασκευής  στην Ιτέα  βάπτισαν την  20η Αυγούστου 2016  την κόρη  η Δήμητρα Ντόσκα  και ο  Ντόσκας Λάμπρος του Βασιλείου  , το όνομα αυτής : Θεοδώρα  ! Να είναι γερή και δυνατή   ! Να σας ζήσει παιδιά !


Έφυγαν από κοντά μας: Αποβίωσε την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016  σε ηλικία ενενήντα ετών   ο Δημοσθένης Μαυρογόνατος   η κηδεία έγινε  την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 στο κοιμητήριο της Δαφνούλας  όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια . 
Ο θεός να τον αναπαύσει,  ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει !


Απεβίωσε την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 σε ηλικία 82 ετών η Διαμάντω Κ. Ξυραφάκη . Η κηδεία της έγινε  την  Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 στο κοιμητήριο της Ιτέας . Ας είναι ελαφρύ το χώμα ,καλό Παράδεισο !

Απεβίωσε την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου  2016 σε ηλικία 90 ετών η Ταξία  συζ. Αθανασίου  Ξυραφάκη . Η κηδεία της έγινε  στο κοιμητήριο της Ιτέας . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει  ,καλό Παράδεισο !


2015
Γάμοι :
Ο Κωνσταντίνος Ντόσκας του Δημητρίου και της Μαρίας και η Δήμητρα Τσαρούχα του Αθανασίου και της Χριστίνας παντρεύτηκαν το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ανθούσα .Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους!
.....................
Η Παναγιώτα Ξυραφάκη του Βασιλείου και της Σοφίας και ο Γιώργος Μπλάνης  παντρεύτηκαν την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 στον Ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Ιτέας !  Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους!

Αρραβώνες :

Γεννήσεις :
Στο Μαιευτήριο ΄΄ΕΛΕΝΑ ΄΄ την 16η Ιανουαρίου 2015 η Ευανθία Ντερνελή , χάρισε στον Πατήρ Κοσμά Φλώτσιο μια υγιέστατη κόρη.Να είναι γερή και δυνατή ! Να μας ζήσει !

Την 15η Απριλίου 2015 η Σοφία Χαβέλα , χάρισε στο σύζυγό της Θωμά Σκόνδρα του Παναγιώτη , έναν υγιέστατο γιο! Να είναι γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά ! Να σας ζήσει παιδιά !
...................
Την  25η  Ιουνίου 2015 η Γιάννα Λάμπρου ,χάρισε στο σύζυγό της Χρυσοβαλάντη Κοτρώνα του Κοσμά έναν υγιέστατο γιο ! Να σας ζήσει παιδιά ,να είναι γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά !


Βαπτίσεις :
Στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών βάπτισαν την Κυριακή 24-5-2015 την κόρη τους ο Πατήρ Κοσμάς Φλώτσιος και η Ευανθία Ντερνελή το όνομα αυτής Μαρία .Να μας ζήσει!

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου  βάπτισαν την Κυριακή 17-5-2015  την κόρη τους ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος και η Παναγιώτα Τριανταφύλλου  ,το όνομα αυτής Άννα ! Να μας ζήσει! 

Στον Ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Ιτέας βάπτισαν την Κυριακή  23 Αυγούστου την κόρη τους ο Λάμπρος και η Δήμητρα Ντόσκα  , το όνομα αυτής  Αντιγόνη  ! Να σας ζήσει !

Έφυγαν από κοντά μας: 
Αποβίωσε την 27η Ιανουαρίου 2015 -πλήρης ημερών - ενενήντα οχτώ (98) ετών η Στυλιανή (Θανάσαινα) Τριανταφύλλου . Η κηδεία έγινε στο κοιμητήριο της Ιτέας την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 .Ο θεός να την αναπαύσει , ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ιτεάτικης γης που πλέον την σκεπάζει !
................
Αποβίωσε την 23η Ιουλίου  2015 σε ηλικία ογδόντα οχτώ  ετών  ο  Παναγιώτης Σκόνδρας. Η κηδεία έγινε  στο κοιμητήριο της Ιτέας την 24η Ιουλίου  2015 .Ο θεός να τον αναπαύσει , ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ιτεάτικης γης που πλέον  τον σκεπάζει !

Αποβίωσε την 23η Οκτωβρίου   2015 σε ηλικία ογδόντα εννιά  ετών  η Στασινού Ελένη συζ. Ευαγγέλου . Η κηδεία έγινε  στο κοιμητήριο της Τσιρνόκας  την 24η Οκτωβρίου  2015 .Ο θεός να την αναπαύσει , ας είναι ελαφρύ το χώμα  που  την σκεπάζει !
................

2014
Γάμοι : 
Ο Παναγιώτης Τριαντάφυλλος του Βασιλείου και η Μαριάννα Αγάλου του Ευαγγέλου παντρεύτηκαν την 23η Αυγούστου 2014 στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ανισσαρά Χερσονήσου .Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους!

Αρραβώνες :

Γεννήσεις
Η Λόλα Ξυραφάκη χάρισε την 5η Αυγούστου 2014 στο σύζυγό της Χρήστο Ξυραφάκη του Βασιλείου έναν υγιέστατο γιο. Να είναι γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά ! Να σας ζήσει !

Στο μαιευτήριο ΄΄ΜΗΤΕΡΑ΄΄ Την 20η Αυγούστου 2014 η Δέσποινα Τριανταφύλλου , χάρισε στο σύζυγό της Γιάννη Γιαννακόπουλο, έναν υγιέστατο γιο! Να είναι γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά ! Να σας ζήσει παιδιά !


Σε ιδιωτική μαιευτική κλινική του Αγρινίου την 29η Σεπτεμβρίου 2014 η Δήμητρα Ντόσκα , χάρισε στο σύζυγό της Λάμπρο Ντόσκα του Βασιλείου μια υγιέστατη κόρη.Να είναι γερή και δυνατή σαν τα ψηλά βουνά! Να σας ζήσει παιδιά !

Στη Μαιευτική Κλινική του νοσοκομείου ΄΄Αρεταίειον ΄΄την 28η Οκτωβρίου 2014 ημέρα Τρίτη , η Αλεξία Καρανίκα χάρισε στο σύζυγό της Βασίλη Φλώτσιο του Χρήστου έναν υγιέστατο γιό !Να είναι γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά ! Να μας ζήσει !

Βαπτίσεις :
Στον Ιερό ναό Προφήτη Ηλία Χαϊδαρίου βάπτισαν την 15η Ιουνίου 2014 την κόρη τους ο Κωνσταντίνος Ξυραφάκης του Δημοσθένη και η Κωνσταντίνα Γαλάνη του Δημητρίου. Το όνομα αυτής ΖΩΗ. Να σας ζήσει παιδιά !


Έφυγαν από κοντά μας: 
Αποβίωσε στο νοσοκομείο Καρπενησίου την 22η Ιουνίου 2014 σε ηλικία εβδομήντα ετών η Χρυσούλα Ζευγουλά -Ξυραφάκη του Κων/νου. Ύστερα από επιθυμία της η κηδεία έγινε στο κοιμητήριο της Ιτέας την 23-6-2014 .Ο θεός να την αναπαύσει , ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ιτεάτικης γης που πλέον την σκεπάζει !

Αποβίωσε την 11η Αυγούστου 2014 σε ηλικία ογδόντα επτά ετών ( στην Αθήνα όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια) η Βιργινία Ντόσκα .Η κηδεία έγινε στο κοιμητήριο της Ιτέας την 12η Αυγούστου 2014 .Ο θεός να την αναπαύσει , ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ιτεάτικης γης που πλέον την σκεπάζει !


Αποβίωσε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 πλήρης ημερών (97 ετών ) ο Φλώτσιος Θεοφάνης του Βασιλείου . Η κηδεία έγινε το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στο κοιμητήριο του Λουτρού Αμφιλοχίας . Ο Θεός να τον αναπαύσει ! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει !


. .
2013
Γάμοι :
O Βαλάντης Κοτρώνας και η Γιάννα Λάμπρου παντρεύτηκαν την 27η Ιουλίου 2013 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Ανατολικής Φραγκίστας. Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους!

Ο Βασίλης Φλώτσιος του Χρήστου και η Αλεξία Καρανίκα παντρεύτηκαν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 στον Ιερό Ναό Παμμέγιστων Ταξιαρχών Περιστερίου ! Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους!

Αρραβώνες : Ο Κωνσταντίνος Ντόσκας του Δημητρίου αρραβωνιάστηκε στις 28-12-2013 τη Δήμητρα Τσαρούχα. Να ζήσετε παιδιά ! Πάντα χαρές στη ζωή σας !

Γεννήσεις :Την 4η Οκτωβρίου 2013 η Σπυριδούλα Ξυραφάκη του Βασιλείου , χάρισε στο σύζυγό της Βασίλη Γιωργάκη έναν υγιέστατο γιο . Να είναι γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά ! Να σας ζήσει παιδιά !

Βαπτίσεις :
Στον Ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Ιτέας βάπτισαν την Πέμπτη 15 Αυγούστου το γιο τους ο Παναγιώτης και η Μαρία Κουλουκούρα , το όνομα αυτού Γεώργιος ! Να σας ζήσει ! Νόνα η Βάσια Τριανταφύλλου ,πάντα Άξια !

Στον Ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Ιτέας βάπτισαν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 την κόρη τους , ο Χρήστος και η Λόλα Ξυραφάκη το όνομα αυτής Χρύσα ! Να σας ζήσει ! Νονός ο Παναγιώτης Κολοκούρας ,πάντα Άξιος !

Έφυγαν από κοντά μας:
Αποβίωσε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 σε ηλικία 81 ετών ο Δημοσθένης Φλώτσιος του Βασιλείου . Η κηδεία του έγινε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο κοιμητήριο της Ιτέας .Ο θεός να τον αναπαύσει , ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ιτεάτικης γης (που τόσο αγαπούσε )που πλέον τον σκεπάζει !Αιωνία η μνήμη του !

Αποβίωσε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 σε ηλικία 57 ετών η Σαββούλα Ντόσκα του Κων/νου . Η κηδεία της έγινε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο κοιμητήριο της Ιτέας .Ο θεός να την αναπαύσει , ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ιτεάτικης γης που πλέον την σκεπάζει !Αιωνία η μνήμη της !
. .


2012
Γάμοι :
Ο Παναγιώτης Στάθης (το γένος Ντόσκα) και η Όλγα -Ζωή Καρούνη παντρεύτηκαν σήμερα 12 Μαΐου 2012 στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου Άργους. Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους !

Ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος και η Παναγιώτα Τριανταφύλλου (του Αθανασίου και της Άννας )παντρεύτηκαν σήμερα 29 Δεκεμβρίου 2012 στον Ιερό Ναό Αγίου Αιμιλιανού Πατρών . Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους !


Γεννήσεις :
Την 12η Ιουνίου 2012 στη Μαιευτική μονάδα του Νοσοκομείου ΄΄Αττικόν΄΄ και μετά από πολύωρη αναμονή η Ευανθία Ντερνελή χάρισε στον Πατήρ Κοσμά Φλώτσιο έναν υγιέστατο γιο .Να μας ζήσει !


Βαπτίσεις :
Στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών βάπτισαν την Κυριακή 4-11-2012 τον γιό τους ο Πατήρ Κοσμάς Φλώτσιος και η Ευανθία Ντερνελή το όνομα αυτού Χρήστος .Να μας ζήσει! Ανάδοχος η Αθανασία Δίπλα , πάντα Άξια !

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αιμιλιανού Πατρών βάπτισαν σήμερα 29 Δεκεμβρίου 2012 την κόρη τους ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος και η Παναγιώτα Τριανταφύλλου (του Αθανασίου και της Άννας ) .Να μας ζήσει ! Στο Νονό κ. Γιώργο Βαγενά ευχόμαστε: πάντα Άξιος !


Έφυγαν από κοντά μας :
Αποβίωσε στο νοσοκομείο Καρπενησίου την 13η Ιουλίου 2012 σε ηλικία ογδόντα ετών η Ελευθερία Σκόνδρα . Η αποθανούσα έζησε όλη της τη ζωή σε αναπηρικό αμαξίδιο . Ο θεός να την αναπαύσει ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει .

Αποβίωσε την 5η Αυγούστου 2012 στο Αγρίνιο όπου διέμενε η Φωτεινή (Σπύραινα ) Αζούκη . Η κηδεία της έγινε στο κοιμητήριο της Τσερνόκας πλάι στο κυπαρίσσι που φύτεψε η ίδια και που στον ίσκιο του όπως είχε ενημερώσει τους οικείους της ήθελε να αναπαυτεί όταν έρθει η ώρα . Ο θεός να την αναπαύσει ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει.Ενημέρωση :Ιτεάτες .Επειδή μπορεί να μας έχει διαφύγει κάποιο γεγονός στείλτε μήνυμα στο flotsiosalex@gmail.com ή flotsiosalex@yahoo.gr κι εμείς θα το δημοσιεύσουμε άμεσα ελπίζουμε να ανεβάζουμε πάντα χαρμόσυνες ειδήσεις !