Ελάτε στην παρέα μας !

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Δημοτικές Εκλογές : Συμφωνία των παρατάξεων του κ. Α. Καρδαμπίκη και της κ. Αικ . Σουλιώτη

IΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ 
 Στο Καρπενήσι σήμερα 29η Μαϊου 2019, ημέρα Τετάρτη, μεταξύ των συμβαλλομένων: 
1) Του Δημοτικού Εκλογικού Συνδυασμού με την επωνυμία « ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ », όπως εκπροσωπείται σήμερα από τον Επικεφαλή αυτού Αλέξανδρο Καρδαμπίκη και τους εντεταλμένους (κατά δήλωσή του) από την πλειοψηφία εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους: 
α) Παναγιώτη Ζαχαράκη του Γεωργίου και της Αικατερίνης 
και β) Γρηγόριο Παπαθανάση του Αποστόλου και της Κωνσταντίας 

και 2) Του Δημοτικού Εκλογικού Συνδυασμού με την επωνυμία « Όραμα Αναγέννησης Δήμου Αγράφων », όπως εκπροσωπείται σήμερα από την Επικεφαλή αυτού Χρυσούλα Σουλιώτη και τους εντεταλμένους κατά (δήλωσή της) από την πλειοψηφία εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους: 
α) Χρήστο Δημητρόπουλο του Δημητρίου και της Φανιώς 
και β) Βασίλειο Κολοκώτσιο του Παναγιώτη και της Αρετής, συμφωνήσαμε και αποδεχτήκαμε τα ακόλουθα: 

 1.- Ο Δημοτικός Εκλογικός Συνδυασμός με την επωνυμία « ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ », συγκέντρωσε στις εκλογές της 26/5/2019 ποσοστό 33.97 % και 7 έδρες. 

 2.- Ο Δημοτικός Εκλογικός Συνδυασμός με την επωνυμία « Όραμα Αναγέννησης Δήμου Αγράφων», συγκέντρωσε στις εκλογές της 26/5/2019 ποσοστό 26.64 % και 6 έδρες

 Εν όψει αυτών, οι δύο συνδυασμοί θα προχωρήσουμε σε συνεργασία εν όψει των επερχόμενων επαναληπτικών εκλογών της 2/6/2019. 
Κατά την ανάληψη των καθηκόντων μας την 1η Σεπτεμβρίου 2019, και με τον όρο της εκλογής του πρώτου από εμάς, Θα υπάρξει συνεργασία με τους κάτωθι όρους και συμφωνίες και τα κάτωθι αμοιβαίως αποδεκτά: 
 1.- Σε όλα τα Όργανα, Επιτροπές, Αξιώματα της Νέας Δημοτικής Αρχής, που θα υφίστανται με την ανάληψη των καθηκόντων της, ή που θα προκύψουν στο μέλλον, οι θέσεις θα καταλαμβάνονται από μέλη και των δύο συνδυασμών, ισομερώς και ισότιμα. 
Επίσης ισότιμα και εναλλάξ θα γίνεται και η εκπροσώπηση σε συνέδρια, επιτροπές, ΤΕΔΚ, ΚΕΔΕ, εκθέσεις, ταξίδια στο εξωτερικό κλπ. 
Να σημειωθεί τέλος ότι οι θέσεις της αντιδημαρχίας, θα καταλαμβάνονται κυλιόμενα, δηλαδή τις θέσεις της αντιδημαρχίας που θα έχει την πρώτη διετία ο ένας συνδυασμός, θα αναλάβει την δεύτερη διετία ο άλλος συνδυασμός. Ρητώς συμφωνείται ότι όλοι οι αντιδήμαρχοι θα είναι μόνιμοι κάτοικοι του Νομού και ενεργοί στις θέσεις τους. 

 2.- Οι επικεφαλείς των συνδυασμών και μόνο αυτοί, θα υποδεικνύουν τα άτομα από την ομάδα τους, που θα καταλάβουν τις ανωτέρω θεσμικές θέσεις. 
Ο επικεφαλής ή οι σύμβουλοι της μιας ομάδας δεν θα επεμβαίνουν ποτέ στα εσωτερικά της άλλης ομάδας, αλλά και επίσης δεν θα μπορούν να βάλουν βέτο στα πρόσωπα που προτείνει η άλλη ομάδα. 
Εξυπακούεται όμως ότι αν κάποιος σύμβουλος διαταράσσει την λειτουργία της ομάδας, θα πρέπει ο επικεφαλής του να τον επαναφέρει στην τάξη. 

 3.- Εξυπακούεται ότι η κατανομή των δημοτικών πόρων και εσόδων θα γίνεται ισομερώς και αναλογικά σε όλες τις δημοτικές ενότητες. 
 Αυτά συμφώνησαν τα συμβαλλόμενα μέρη και σε περίπτωση μη τήρησής τους, η συνεργαζόμενη δημοτική ομάδα, με την επωνυμία «Όραμα Αναγέννησης Δήμου Αγράφων», διατηρεί το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αζημίως και να ανεξαρτητοποιηθεί από την άλλη ομάδα, καθορίζοντας αυτόνομα την πορεία της. 
 Αυτά έγιναν αμοιβαίως αποδεκτά και από τους δύο συνδυασμούς και σε πίστωσή τους υπογράφονται και επικυρώνονται. 

Οι επικεφαλείς των συνδυασμών 
 1.- Αλέξανδρος Καρδαμπίκης 

2.- Χρυσούλα Σουλιώτη 

 Οι παρόντες –εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι 

1.- Παναγιώτης Ζαχαράκης 

 2.- Γρηγόριος Παπαθανάσης 

3.- Χρήστος Δημητρόπουλος 

 4.- Βασίλειος Κολοκώτσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: