Ελάτε στην παρέα μας !

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ : Ισχυρό μήνυμα νίκης έδωσε ο Δήμαρχος Αγράφων Θ.Μπαμπαλής από το Κερασοχώρι

Ενόψει της εκλογικής μάχης της 26ης Μαΐου, έγινε σήμερα στο Κερασοχώρι η παρουσίαση του συνδυασμού «Ανανέωση Προοπτική» με επικεφαλή τον δήμαρχο Αγράφων και εκ νέου υποψήφιο Θεόδωρο Μπαμπαλή , παρουσία πλήθος κόσμου οι οποίοι έστειλαν σαφές μήνυμα νίκης και υπεροχής. 

Με πλήθος κόσμου να παρευρίσκεται στην πλατεία του Κερασοχωρίου και μέσα σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων, που αποτελούν το ψηφοδέλτιο Νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Αγράφων. 
Ο κ. Μπαμπαλής , στην ομιλία του ανέλυσε όλα όσα έχει πετύχει η Δημοτική αρχή τα 5 χρόνια που βρίσκετε στην διακυβέρνηση του Δήμου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και όλα αυτά που έχει εξασφαλίσει για τον δήμο Αγράφων. 

Επίσης ο δήμαρχος Αγράφων κάλεσε τους Αγραφιώτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της 26ης Μαΐου και να δώσουν την νίκη στην «Ανανέωση Προοπτική» κάνοντας λόγο για «καθαρή και ισχυρή εντολή « και «αυτοδύναμη δημοτική αρχή», ώστε να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε το 2014 τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «τα Άγραφα δεν πρέπει να κάνουν βήματα προς τα πίσω». 
Τελειώνοντας ο κ.Μπαμπαλή ανέφερε ότι.. «Μαζί Συνεχίζουμε γιατί έχουμε την εμπειρία και την γνώση» ζητώντας από τον Αγραφιώτικο λαό «ισχυρή εντολή για έναν πανίσχυρο δήμο Αγράφων» Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ.Αριστείδης Τασιός,η Περιφερεική σύμβουλος κ.Κατερίνα Καλαντζή,υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι , παλαιά και νέα στελέχη της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: