Ελάτε στην παρέα μας !

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Δήλωση -Υποψηφιότητα Παρασκευής Καρδαμπίκη με το Συνδυασμό ΄΄Πατρίδα μας η Στερεά ΄΄

Με καταγωγή απ τη Γρανίτσα του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας. Γεννήθηκε το 1980. 
 Κόρη του Δημήτρη (Τάκη) και της Γεωργίας. Ζει και εργάζεται μόνιμα στο Καρπενήσι. 
Παντρεμένη με τον Μάριο Κων. Χάσκο και μητέρα δυο παιδιών. Είναι νοσηλεύτρια μ’ εμπειρία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. 
 Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με τη λειτουργία κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών. Ταυτόχρονα, ενεργοποίησε την ίδρυση Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης και δραστηριοποιείται στο χώρο της κατ’ οίκον νοσηλείας και φροντίδας ηλικιωμένων αλλά και χρόνια πασχόντων. 
 Το γεγονός αυτό την καθιστά άριστη γνώστρια των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ηλικιωμένα άτομα, λόγω της έλλειψης δομών φροντίδας και υποστήριξης στην Ευρυτανία. 
Μέσα από την πολύχρονη συνεργασία της με τα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης έχει ασχοληθεί με την ανάδειξη και προώθηση λύσεων σε σοβαρά θέματα της τοπικής κοινωνίας. Υπήρξε ανταποκρίτρια του star Κεντρικής Ελλάδας με ρεπορτάζ απ την Ευρυτανία. 
 Έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει πλήθος ενημερωτικών εκπομπών και δελτία ειδήσεων τοπικής επικαιρότητας στο ραδιόφωνο (Ράδιο Καρπενήσι, Ευρυτανία fm) με αντικειμενικότητα και επαγγελματική ηθική. Υπήρξε για χρόνια ρεπόρτερ και συντάκτρια τοπικών και περιφερειακών εφημερίδων (Αδέσμευτος Τύπος, Ευρυτανικός Παλμός, Ευρυτανικός Τύπος, sterea press).

Δεν υπάρχουν σχόλια: