Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ : ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Κάτοικοι του Δήμου Αγράφων Δεν είχαμε ποτέ την παραμικρή αυταπάτη για την συνέχιση μέσω και της τοπικής αυτοδιοίκησης της αντιλαικής πολιτικής . 
Από το παρελθόν ακόμα κανείς δήμαρχος στην περιοχή των Αγράφων δεν συγκρούστηκε ούτε πρόκειται όποιος και να εκλεγεί δήμαρχος να συγκρουστεί με την κεντρική εξουσία για ένα τόσο σοβαρό θέμα ,όπως είναι της δημόσιας υγείας , αντιθέτως όλοι οι δήμαρχοι που πέρασαν από την δήμο μας βάλανε πλάτη , στηρίζοντας τις κυβερνήσεις , όπου μέσα από τις αντιλαικές πολιτικές τους , πέτυχαν το ξεκλήρισμα της δημόσιας υγείας , ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τα ιδιωτικά συμφέροντα . 
Παρόλα αυτά , κανείς ακόμα και ο πιο συντηρητικός δήμαρχος που πέρασε από τον Δήμο μας και στήριξε και εφάρμοσε την αντιλαική πολιτική στα θέματα υγείας, δεν είχε το θράσος να μιλήσει για ιδιώτη γιατρό στην περιοχή μας
Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον , η μεθόδευση και η επιτάχυνση των αρνητικών εξελίξεων για τους κατοίκους των Αγράφων μέσω εξαγγελιών πάνω στα θέματα υγείας της δήθεν προοδευτικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ ,ανοίγοντας τάχιστα τον δρόμο της εμπορευματοποίησης της υγείας στην περιοχή μας. 
Η ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΑΦΩΝ θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις της να εμποδίσει τα όποια επιχειρηματικά σχέδια που θέλουν να υλοποιήσουν κάποιοι στην περιοχή μας . 
Καταδικάζουμε τις επικίνδυνες πρακτικές υποψηφίων δημοτικών παρατάξεων που βάζουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα του Αγραφιώτικου λαού . 
Καλούμαι τον λαό να βγάλει τα συμπεράσματα του , να μην επιτρέψει την εμπορευματοποίηση της υγείας στα ‘Άγραφα, να οργανώσει τον αγώνα του μαζί με την ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και να διεκδικήσει πραγματική δημόσια υγεία που να καλύπτει τις δικές του ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: