Ελάτε στην παρέα μας !

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Λάμπρος Χρυσαφογεώργος : Θέλουμε να μετατρέψουμε το θυμό μας σε ελπίδα !

Προσπαθώντας να επιλέξουμε το λογότυπο που να εκφράζει τον συνδυασμό μας,΄΄Δύναμη Ανάπτυξης των Αγράφων'' καταλήξαμε σε αυτό που απεικονίζει τα Ψηλά Βουνά με έντονο το λευκό και το πράσινο χρώμα...
Δεν το κάναμε τυχαία !!! 
Έχουν συμβολικό χαρακτήρα και συμβολίζουν το μεν πράσινο που είναι το χρώμα της φύσης, την ανάπτυξη, την αρμονία, τη φρεσκάδα και τη γονιμότητα. 
Είναι χρώμα ιδιαίτερα συναισθηματικά δεμένο με την ασφάλεια. 
Είναι το πιο γαλήνιο χρώμα για το ανθρώπινο μάτι. Υπονοεί σταθερότητα και υπομονή, υποδηλώνοντας την ανάπτυξη και την ελπίδα. 
Το δε λευκό συνδέεται άμεσα με το φως, την καλοσύνη, την αθωότητα, την αγνότητα και θεωρείται το χρώμα της τελειότητας. 
Σημαίνει ασφάλεια, καθαρότητα και καθαριότητα που αντικατοπτρίζεται στα πρόσωπα και στις ψυχές των Αγραφιωτών . 
Ευελπιστούμε λοιπόν και είναι όνειρό μας να ανατρέψουμε τις καταστροφικές πολιτικές, και το αυτοδιοικητικό κατεστημένο που μόνο καλό δεν έκανε στον τόπο μας αλλά αντίθετα τον οδήγησε σε μαρασμό και σε αδιέξοδα δίχως τέλος... 

Θέλουμε να μετατρέψουμε το θυμό μας σε ελπίδα, σε δημιουργικότητα, σε πράξη. 
Με πραγματική αγωνία για τον τόπο μας και με αίσθημα ευθύνης και χρέους απέναντι σας, θα πατάξουμε το παλιό, φθαρμένο και δυστυχώς λερωμένο από συναλλαγές σύστημα και θα φτιάξουμε ένα Δήμο συμμετοχικό, συλλογικό, που να υπηρετεί τις ανάγκες των πολλών και όχι τα συμφέροντα των λίγων. 
Δεν πιστεύουμε σε «έτοιμες λύσεις» αλλά σας χρειαζόμαστε όλους και έχουμε την ελπίδα ότι όλα μπορούν να αλλάξουν με τη συμμετοχή όλων μας, για ένα Δήμο απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος, χωρίς πελατειακές σχέσεις (απευθείας αναθέσεις, ρουσφέτια κλπ.) και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Δεν θα βρείτε απάτες, σκοτεινά σημεία, ψέματα, αναθέσεις, συναλλαγές, συμφέροντα. 
Μόνο καθαρότητα, ειλικρίνεια, δημοκρατία, αγωνιστικότητα, νομιμότητα, φροντίδα, λύσεις. 
Καθαρές λύσεις. 
Είμαστε μία ομάδα από ικανά στελέχη, βγαλμένοι από την κοινωνία, καθαροί άνθρωποι, αγωνιστές, με χρόνια καλή την έξωθεν μαρτυρία, με κοινό όραμα το καλό, την πρόοδο, την προστασία του τόπου, και την αξιοπρέπεια. 
Ο συνδυασμός μας αποτελείται από ανθρώπους ικανούς, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και διαφορετικές ιδεολογίες, με κοινά όμως την ανησυχία για τον τόπο μας και τον προβληματισμό για τη νοσηρή κατάσταση που έφτασε ο Δήμος Αγράφων. 
Όλους όσους έχουν το ίδιο όραμα και τις ίδιες προτεραιότητες, τα ίδια όνειρα και την ίδια προσήλωση στην καθαρότητα, στην εντιμότητα, στην αλήθεια, στη διαφάνεια, στη δημοκρατία, στο σεβασμό… όλους όσους έχουν κουραστεί από το παλιό, το φθαρμένο, το ανέντιμο, τους καλούμε να έρθουν μαζί μας για να μπορούμε αύριο να προχωράμε με το κεφάλι ψηλά και να μην κρυβόμαστε !!! 

 Μετά τιμής και σεβασμού,  Λάμπρος Χρυσαφογεώργος 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΄΄Δύναμη Ανάπτυξης των Αγράφων΄΄με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αλέξη Καρδαμπίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: