Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Μπαμπαλής : Άνεμος ανανέωσης στον συνδυασμό «Ανανέωση Προοπτική» .

«Οι νέοι των Αγράφων στην πρώτη γραμμή» 
Νέοι άνθρωποι , με διάθεση να προσφέρουν στα Άγραφα εντάσσει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανανέωση Προοπτική » ο δήμαρχος Aγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής. 
 Θέλοντας να ανανεώσει τους ανθρώπους που μπορούν να μπουν στην πρώτη γραμμή της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο κ. Μπαμπαλής ανακοινώνει σχεδόν μέρα παρά μέρα και έναν νέο άνθρωπο που θα είναι υποψήφιος. 
 Την Παρασκευή ο επικεφαλής του συνδυασμού καλωσόρισε τις δύο νέες γυναίκες επιχειρηματίες ,την Αργυρώ Διώτη και την Βάσω Καραγιάννη από την Παλαιοκατούνα οι οποίες θα είναι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι. 

Χθες ανακοίνωσε από τους πιο νέους υποψήφιους του συνδυασμού,τον πτυχιούχο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, Ηλία Π.Τσιγαρίδα από την Βαρβαριάδα. 
Ο δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής σε δήλωσή του για τις νέες υποψηφιότητες τονίζει: «Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «Ανανέωση Προοπτική» τους νέους υποψηφίους. Τόσο οι γυναίκες που αποτελούν την μεγάλη δύναμη της αυτοδιοικητικής μας παράταξης όσο και οι νέοι των Αγράφων που βγαίνουν στην πρώτη γραμμή, με κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο που θέλουν να ενταχθούν στο συνδυασμό μας και να προσφέρουν με το ζήλο τους και την ορμή τους στον τόπο που γεννήθηκαν, ζουν και δραστηριοποιούνται. 
Καλή επιτυχία στην κοινή μας προσπάθεια!. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη». 
 Με εκτίμηση Θεόδωρος Μπαμπαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια: