Ελάτε στην παρέα μας !

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Πρωτοβουλία για την υγεία ,συγκέντρωση υπογραφών

Εμείς,  οι κάτοικοι των χωριών της Δυτικής Ευρυτανίας του Δήμου Αγράφων βιώνουμε καθημερινά την αγωνία της έλλειψης διαρκούς ιατρικής περίθαλψης και της μακροχρόνιας εγκατάλειψης από την κεντρική Διοίκηση ... 

Εξαιτίας του δυσπρόσιτου γεωγραφικά τόπου μας ,συχνά απαιτείται η πραγματοποίηση μετακινήσεων έως και δυόμιση (2,5) ωρών έως το πλησιέστερο Νοσοκομείο (Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου ) , παράγοντας που διαχρονικά εξωθεί τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής στην εγκατάλειψη των περιοχών τους προς όμορες αστικές περιοχές . 

Απαιτούμε την άμεση δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ , 24ωρης εξυπηρέτησης με ενεργό ασθενοφόρο στην περιοχή της Γρανίτσας ,όπου υφίστανται ήδη οι απαραίτητες υποδομές για τη λειτουργία του . 

 Συγκεκριμένα υπάρχει ήδη το κτίριο του ΠΠΙ Γρανίτσας , με την δυνατότητα φιλοξενίας ανθρώπινου δυναμικού ικανού να καλύψει πλήρως το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας , τόσο για επείγοντα ,όσο και για έκτακτα περιστατικά . 


Υγ . Η πρωτοβουλία ανήκει στον Οπλίτη  Ιατρό που πρόσφατα τοποθετήθηκε στο Αγροτικό Ιατρείο Ραπτοπούλου ο οποίος βλέποντας την απαράδεκτη κατάσταση που  συνάντησε            (εγκαταλελειμμένα κτίρια και υποδομές ) καλεί τους κατοίκους για τα αυτονόητα να αναλάβουν δηλαδή δράση!   
Καλεί επίσης τους τοπικούς φορείς να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή  ούτως ώστε να μαζευτούν υπογραφές  και το μήνυμα να φτάσει εκεί που πρέπει για τις δικές τους  απαιτούμενες ενέργειες.

Επίσης σκόπιμο είναι να αναφέρουμε πως η πρωτοβουλία δεν έχει σκοπό να αποδώσει ευθύνες σε Πολιτικές    ή  Δημοτικές παρατάξεις , ΔΕΝ έχει  άλλες επιδιώξεις πέραν της επίλυσης του προβλήματος ....


Στηρίζουμε την πρωτοβουλία και υπογράφουμε: 




 Οι Πρόεδροι των χωριών 


 Οι κάτοικοι των χωριών

1 σχόλιο:

Αλέξανδρος Φλώτσιος είπε...

Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε ΟΛΟΙ συνυπεύθυνοι