Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ : Επιδότηση 110 ευρώ για αγορά Δορυφορικής κεραίας

Επιδότηση 110 ευρώ για αγορά Δορυφορικής κεραίας (πιάτο) χωρίς μηνιαία συνδρομή Προθεσμία έως 19 Μαρτίου 2019 Σας υπενθυμίζουμε πως η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς λήγει στις 19 Μαρτίου 2019. 
Οι μόνιμοι κάτοικοι των οικισμών που αναφέρονται στον επισυναπτόμενο πίνακα μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως και 19 Μαρτίου 2019 στα ΚΕΠ του Δήμου Αγράφων προκειμένου να πιστοποιηθούν ως δικαιούχοι του έργου για πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και να ενταχθούν σε αυτό. 
Το πρόγραμμα αφορά την επιχορήγηση μέχρι το ανώτατο χρηματικό όριο των 110€ πλέον ΦΠΑ ανά δικαιούχο, το οποίο χορηγείται μια και μόνο φορά και παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσει πρόσβαση στην τηλεοπτική κάλυψη (απαραίτητος εξοπλισμός και υπηρεσία για 8 έτη τουλάχιστον). 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2237351118. 
Επισημαίνουμε ότι η προθεσμία 19 Μαρτίου 2019 είναι καταληκτική και όσοι δεν υποβάλλουν αίτηση δεν θα δικαιούνται την επιδότηση, όπου αυτό σημαίνει πως δεν θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη, διότι σταδιακά θα καταργηθούν οι παλαιοί τηλεοπτικοί αναμεταδότες. 
 Μετά το πέρας της ημερομηνίας τα έξοδα για την εγκατάσταση του εξοπλισμού, θα βαρύνουν εξολοκλήρου τον κάθε ενδιαφερόμενο. 
 Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσει ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι συνοπτικά: 
 • Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση του Παραρτήματος II 
•αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας (Δ.Α.Τ.) ή άλλου επίσημου πιστοποιητικού της ταυτοπροσωπίας (π.χ. διαβατήριο, άδεια παραμονής κ.α.) του ενδιαφερόμενου 
• αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος του τελευταίου οικονομικού έτους, 
•αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΚΟ του ενδιαφερόμενου ή αντίγραφο κάθε άλλου εγγράφου (π.χ. μισθωτήριο βεβαιωμένο από την οικεία Δ.Ο.Υ, απόδειξη επαγγελματικής δραστηριότητας κ.α.), από το οποίο να προκύπτει επαρκώς η μόνιμη και πραγματική εγκατάσταση του σε συγκεκριμένη περιοχή εκτός τηλεοπτικής κάλυψης. 
Σε κάθε περίπτωση, η ιδιότητα του μόνιμου κατοίκου δύναται να αποδειχτεί με κάθε πρόσφορο αποδεικτικό μέσο (π.χ. διενέργεια αυτοψίας από τα αρμόδια όργανα κ.α.) πέραν του παραπάνω εγγράφου, 
•αντίγραφο του λογαριασμού ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του ενδιαφερόμενου, ο οποίος να έχει εκδοθεί μέχρι και έξι (6) μήνες πριν από την ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας πιστοποίησης των δικαιούχων του έργου...
Περισσότερα παρακάτω ... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: