Ελάτε στην παρέα μας !

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Στον «αέρα» η πλατφόρμα της Περιφέρεια για τις επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας

Ξεπερνά κάθε προσδοκία η συμμετοχή των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας, στην διαδικτυακή πλατφόρμα που δημιούργησε η Περιφέρεια, από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της. 

 Στο www.agoracentralgreece.gr , σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, έχουν εγγραφεί περισσότερες από 60 επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας, ενώ προβάλλονται 450 προϊόντα. 
 Το Agora Central Greece είναι η ευχάριστη έκπληξη που ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή για την οικονομία και δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει τις επιχειρήσεις της Στερεάς πιο κοντά στην παγκόσμια αγορά, δίνοντάς τους την δυνατότητα να πραγματοποιούν B2B επαφές με άλλες επιχειρήσεις στο εξωτερικό και να προβάλλουν τα προϊόντα τους. 

 Όπως εξήγησε ο κ. Μπακογιάννης, πρόκειται για ακόμη ένα εργαλείο που προστίθεται στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για την αύξηση των εξαγωγών και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Περιφέρειας, σε όλο τον κόσμο. 
Ο Περιφερειάρχης επισήμανε ότι η πλατφόρμα φιλοξενεί τα προϊόντα 17 κλάδων του πρωτογενούς και του δευτερογενούς αγροδιατροφικού τομέα. «Το Agora Central Greece είναι μία κίνηση στρατηγικής σημασίας. 
Είναι μία επένδυση της Περιφέρειας που έχει έναν και μόνο στόχο. Να προσφέρει στις επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας ένα στήριγμα, αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία να ανοιχτούν σε όλες τις διεθνείς αγορές. 
Είναι η συνέχεια σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε μαζί με όλους του παραγωγούς, τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη μέρα της οικονομίας μας. 
Καλώ όλους τους παραγωγούς μας να εγγραφούν στην νέα αυτή πλατφόρμα» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: