Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Θρησκευτική εκδήλωση προς τιμή του Νεομάρτυρα Μιχαήλ εκ Γρανίτσης

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την παρουσία πολλών Ευρυτάνων, φίλων και πιστών , εορτάστηκε και εφέτος ο Νεομάρτυρας Μιχαήλ στο εκκλησάκι μας στο Βύρωνα. 

 Στην θεία λειτουργία πρωτοστάστησε για άλλη μια φορά ο αγαπητός σε όλους μας συγχωριανός μας Παπαδημήτρης ο Σκόνδρας. 
Παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάμπρος Τσιτσάνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος σχολικής επιτροπής Δήμου Παλλήνης κ. Γιώργος Μουρτζιάπης, η πολιτευτής της ΝΔ κ Θωμαϊς Οικονόμου, ο Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αγράφων και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Κατσιάδας, ο πρώην υποδιοικητής της ΑΤΕ κ. Γιάννης Παπανίκος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αγράφων κ.Δημήτρης Βηλαέτης, ο Αντιπρόεδρος της Πανευρυτανικής κ. Δημήτρης Δεπος, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Δυτικής Ευρυτανίας κ. Δημήτρης Γιωργαλής, ο αρχιτέκτονας Λεωνίδας Πανταζόπουλος γιός του αείμνηστου Στέλιου Πανταζόπουλου που κατασκεύασε την αερογέφυρα της Κάτω Ποταμιάς, οι πρώην δάσκαλοι των χωριών μας Χρονόπουλος και Παπαϊωάννου, πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων και πολλές φίλες και φίλοι. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, στην θρησκευτική εκδήλωση που διοργάνωσε για άλλη μία χρονιά ο Συλλογός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: