Ελάτε στην παρέα μας !

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Η Λαϊκή Επιτροπή του Δήμου Αγράφων καταδικάζει την ιμπεριαλιστική επιδρομή στη Συρία

ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ 
Η Λαϊκή Επιτροπή του Δήμου Αγράφων καταδικάζει την ιμπεριαλιστική επιδρομή των ΗΠΑ Βρετανίας και Γαλλίας ,μαζί και με την στήριξη και την ανοχή των άλλων κρατών μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ , σφαγιάζουν για μια ακόμα φορά τους λαούς της περιοχής της Μέσης Ανατολής με κύριο στόχο να ελέγξουν την περιοχή και τον πλούτο της. 

Συνεχίζοντας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων , η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εμπλέκει την χώρα σε επικίνδυνους ανταγωνισμούς για λογαριασμό μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που διεκδικούν μερίδιο από την λεία, έχει μετατρέψει την χώρα σε Νατοϊκό Ορμητήριο και συνεργάζεται στρατιωτικά με κράτη δολοφόνους όπως το Ισραήλ. 

Είναι μεγάλο ψέμα ο ισχυρισμός της κυβέρνησης ότι με αυτόν τον τρόπο θωρακίζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ είναι παράγοντες ανασφάλειας, αποσταθεροποίησης και αλλαγής συνόρων. 

Το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει σύνορα στο Αιγαίο , δεν νοιάζεται για τους λαούς και τα κυριαρχικά δικαιώματα , νοιάζεται μόνο για την προώθηση των δικών του συμφερόντων. Καλούμε τον λαό των Αγράφων να καταδικάσει την ιμπεριαλιστική επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Συρία , να οργανώσει την πάλη του ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο , να απαιτήσει να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες βάσεις στην Ελλάδα , να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων ,και για την αποδέσμευση της χώρας μας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. 

Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα , με την αλληλεγγύη και την κοινή τους πάλη να μπλοκάρουν τα σχέδια των ιμπεριαλιστών που τους βυθίζουν στο αίμα και την ανασφάλεια, να βάλουν στο στόχαστρο το σάπιο σύστημα που γεννά φτώχεια , κρίσεις , πολέμους. 

ΟΥΤΕ ΓΗ , ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ , ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: