Ελάτε στην παρέα μας !

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018

Π.Ε.Δ. Στ. Ελλάδας 5η για το 2018 Συνεδρίαση

Συνεδριάζει στο Δημοτικό Κατάστημα Αταλάντης, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, με: 
 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 


  1. Ενεργοποίηση της ΠΕΔ ΣΕ για τη συμπερίληψη πρόβλεψης και για τους Περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο: «Τηλεοπτική κάλυψη στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας μέσω της εξασφάλισης της πρόσβασης των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης και εθνικής εμβέλειας». 
  2. Εξέταση και έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης με Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για διαμεσολάβηση της Π.Ε.Δ. για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων σε σχολεία της Στερεάς Ελλάδας. 
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανάγκη διοργάνωσης σεμιναρίων για την εκπαίδευση των δημοτικών υπαλλήλων στη διεξαγωγή ηλεκτρονικών διαγωνισμών για έργα άνω των 60.000 €, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Ν. 4412/2016. 
  4.  Αντικατάσταση Μέλους της Επιτροπής του άρθρου 8 του Ν. 3463/2006 (επιτροπές ονοματοδοσίας) της Π.Ε. Βοιωτίας έπειτα από αίτηση παραίτησης. 
  5.  Ορισμός εκπροσώπων της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας στην Επιτροπή της παρ. 6 άρθρου 14 του Ν. 2458/97 (γνωμοδότηση για ανανέωση ασφάλισης ατόμων με οικονομική αδυναμία) Π.Ε. Ευρυτανίας για τη διετία 2018-2020. 
  6. Αντικατάσταση αναπληρωματικού Μέλους της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού ταμείου Φωκίδας, έπειτα από αίτηση παραίτησης. 
  7.   Ανακοινώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: