Ελάτε στην παρέα μας !

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ

Αυτές τις μέρες συνάδελφοι μας αγρότες και κτηνοτρόφοι απ’ όλη την χώρα , βγήκαν στους δρόμους και στήνουν μπλόκα παλεύοντας ενάντια στα μέτρα της Κυβέρνησης και της ΕΕ , που μας οδηγούν όλους στο ξεκλήρισμα , την φτώχεια , και την εξαθλίωση. 
Η χρονιά που πέρασε είδαμε το έτσι κι αλλιώς μικρό εισόδημα μας να μειώνεται και άλλο με την παραπέρα μείωση των τιμών παραγωγού ,με την νέα περικοπή στις ενισχύσεις – επιδοτήσεις , τις μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία και τις αρρώστιες , που δεν αποζημιώνονται από τον ΕΛΓΑ, με την παραπέρα διόγκωση του κόστους παραγωγής. 
Το 2018 αυξάνονται και άλλο οι ασφαλιστικές εισφορές , ενώ στα αντιλαϊκά σχέδια περιλαμβάνεται και το ενδεχόμενο αύξησης του ΕΝΦΙΑ στα χωράφια, αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. 
Η Επιτροπή Αγώνα αγροτοκτηνοτρόφων του Δήμου μας χαιρετίζει όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής μας , που αποκρίθηκαν στο κάλεσμα της επιτροπής στην κινητοποίηση στην Γέφυρα του Αγραφιώτη στο Κρυονέρι, στέλνοντας μήνυμα καταδίκης στην πολιτική που μας οδηγεί στην εξαθλίωση. 
Επίσης χαιρετίζουμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα στον δίκαιο αγώνα μας . 
Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ – ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ , ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 
Καλούμε όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής μας αλλά και όλου του νομού Ευρυτανίας σε οργάνωση του αγώνα και σε συμπόρευση με την Επιτροπή Αγώνα για να παλέψουμε από καλύτερες συνθήκες για όλα τα προβλήματα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: