Ελάτε στην παρέα μας !

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Επαγγελματική Επιμόρφωση σε παραγωγούς και επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Επαγγελματική Επιμόρφωση σε παραγωγούς και επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας 
 Μία σειρά προγραμμάτων επαγγελματικής επιμόρφωσης διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των δράσεων της για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του αγροδιατροφικού κλάδου. 

 Πρόκειται για δύο εκπαιδευτικά προγράμματα, ένα στη Χαλκίδα και ένα στη Λαμία, που απευθύνονται σε παραγωγούς και στελέχη επιχειρήσεων και έχουν ως θέμα την Εμπορική Πολιτική και τις Πωλήσεις στο Εξωτερικό. 
 Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι συνολικά 10 ώρες και στοχεύουν στην απόκτηση όλων εκείνων των απαραίτητων σύγχρονων δεξιοτήτων και τεχνικών για την υποστήριξη και την ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων, καλύπτοντας τα παρακάτω θέματα: 
 - Εταιρικός προγραμματισμός και εκτίμηση εξαγωγικής δυνατότητας 
 - Προϊοντική ανασκόπηση διεθνών αγορών 
 - Ανάλυση διεθνούς αγοράς και προσδιορισμός ανταγωνισμού - Στρατηγικός σχεδιασμός πωλήσεων 
 - Μίγμα μάρκετινγκ (προϊόν, διανομή, τιμολογιακή πολιτική, επικοινωνία) 
 Τα προγράμματα επιμόρφωσης θα διεξαχθούν σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση: 
 Στη Λαμία: 21 & 22 Φεβρουαρίου 2018 και ώρες 15.00-20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3. 
 Στη Χαλκίδα: 3 & 4 Μαρτίου 2018 και ώρες 9.00 – 14.00, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, Λεωφ. Χαϊνά 93. 
 Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα προγράμματα, θα χρειαστεί να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής (συνημμένη) και να την αποστείλουν στο info@agrifoodcentralgreece.gr το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 για τη Λαμία και μέχρι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 για τη Χαλκίδα. 
Κατά τη διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων για την παρακολούθηση του προγράμματος. 

 Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης του προγράμματος από την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: