Ελάτε στην παρέα μας !

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

Κ.Π.Α. : Επιστολή για ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού συμβουλίου Αγράφων

Κύριε Δήμαρχε,κύριε Πρόεδρε του ΔΣ, κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι 
Επειδή η Δημοκρατία δεν είναι μόνο λόγια, αλλά κυρίως έργα,και ως Δημοτική Αρχή Αγράφων επιβάλλεται να διασφαλίσετε την διαφάνεια και τη δυνατότητα κάθε πολίτη να ενημερώνεται άμεσα για όσα συμβαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, 
 Ως πολίτες των Αγράφων σας ζητούμε και απαιτούμε Να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες(εγκατάσταση εξοπλισμού) για την ζωντανή μετάδοση (live streaming) των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου . 

Με την έναρξη της υπηρεσίας ηχητικής και οπτικής προβολής των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σε απευθείας μετάδοση μέσω διαδικτύου, στο πλαίσιο της ψηφιακής δημοκρατίας ,διευκολύνεται η συμμετοχή των πολιτών στα κοινά και στοχεύει στην άμεση ενημέρωσή τους. 

 Οι δημότες των Αγράφων πρέπει να παρακολουθούν τις εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου , να έχουν ιδία αντίληψη και να αξιολογούν πιο αντικειμενικά την παρουσία και την προσφορά των αιρετών στο Δήμο. 

Σας θυμίζουμε ότι την υπηρεσία μετάδοσης την έχουν εντάξει το σύνολο των δήμων της χώρας και για την ενεργοποίηση της απαιτούνται μηδαμινά έξοδα. 
 Παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες ενέργειες 
 Κίνηση Πολιτών Aγράφων Κ.Π.Α

Δημοσίευση σχολίου