Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ : Τιμητική Εκδήλωση για τη Μάχη της Τατάρνας στον Τριπόταμο

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη θέση «Λαχανόκηπος» στον Τριπόταμο η Τιμητική Εκδήλωση Μνήμης για τα 196 χρόνια από την πρώτη μάχη της Επανάστασης του ’21 στη Ρούμελη, που έγινε στο γεφύρι της Τατάρνας στις 22 Μαρτίου 1821.
 Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Αγράφων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Τριποταμιτών Αιτωλ/νίας και τον Σύλλογο Νέων Τριποτάμου. 
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Τριποτάμου ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση των στεφάνων. 
 Εν συνεχεία, χαιρετισμό απηύθυναν: ο Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Γρηγόρης Παπαθανάσης εκ μέρους του δημάρχου κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας κ. Λάμπρος Τσιτσάνης και ο Πρόεδρος Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας κ. Χρήτος Πριόβολος
 Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από την Πρόεδρο του Συλλόγου Τριποταμιτών Αιτωλ/νίας κα Παναγιώτα Λάμπου

Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το παρόν: ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδας Τελώνης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Σταμούλης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος δημοτών. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε συνεστίαση με συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και Ταταρνιώτικο γλέντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: