Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ : Ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγράφων για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ

 Ο Δήμος Αγράφων ως μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, συμμετέχει στην 5η Πανελλαδική Εκστρατεία Ενημέρωσης Κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ, υπό την αιγίδα του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Στην ιστοσελίδα μας ( www.agrafa.gr ), μπορείτε: 
• να κατεβάσετε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο 
• να μεταφερθείτε στον διαδραστικό ιστότοπο DRINK IQ και με πολύ απλές κινήσεις να μάθετε τι επίδραση έχει το ποτό που καταναλώνετε στον οργανισμό σας, με απαραίτητη προϋπόθεση ότι είστε άνω των 18 ετών 
• να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Κ.Π.Π.Υ. ΑΛΚΟΟΛ & ΑΝΗΛΙΚΟΙ , και ειδικά όσοι είστε γονείς, να λάβετε πληροφορίες και συμβουλές για τα συνήθη παιδιατρικά ζητήματα και κυρίως να ενημερωθείτε από την θεματική ενότητα «Αλκοόλ 18+. 

Εξηγώ στο παιδί μου γιατί», όπου θα δείτε τις συνέπειες που έχει η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από εφήβους, τους τρόπους ανίχνευσης του προβλήματος, τα μέσα αναζήτησης λύσεων και διεξόδων Στόχος της εκστρατείας αυτής είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν την κατανάλωση αλκοόλ. 

Η καλύτερη κατανόηση των συνεπειών της αλόγιστης κατανάλωσης αλκοόλ και η αλλαγή νοοτροπίας σχετικά με το αλκοόλ και την οδήγηση, συμβάλλει και στη μείωση των ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: