Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ : Ο Δήμος Αγράφων μέλος στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER

Κοινοποιούμε το Δελτίο Τύπου της Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε. σχετικά με την 1η συνεδρίαση της, όπου συγκροτήθηκε σε σώμα η Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος (Ε.Δ.Π.) του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER. 

Μέλος στην Επιτροπή είναι ο Δήμος Αγράφων με εκπρόσωπο τον Αντιδήμαρχο κ. Γρηγόρη Παπαθανάση, αλλά και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Κατσιφός ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Στα πλαίσια του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 CLLD/LEADER για την Π.Ε Φθιώτιδας και την Π.Ε. Ευρυτανίας, πραγματοποιήθηκε στη Λαμία, την Τετάρτη 10/05/2017, στα γραφεία της Αναπτυξιακής Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α., κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας, κ. Λεωνίδα Ράπτη, η 1η Συνεδρίαση, όπου συγκροτήθηκε σε σώμα η Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος (Ε.Δ.Π.) του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER. 
Η Ε.Δ.Π. αποτελεί το επίπεδο λήψης αποφάσεων για τη διαχείριση και την εφαρμογή του τοπικού προγράμματος με αρμοδιότητες που εκχωρήθηκαν από το Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α. Στην επιτροπή συμμετέχουν εκπρόσωποι δημόσιων και ιδιωτικών τοπικών κοινωνικοοικονομικών συμφερόντων. 
Σύμφωνα με τον Κανονισμό λειτουργίας της Ε.Δ.Π, Πρόεδρος της Επιτροπής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε, με ομόφωνη απόφαση των μελών, ο κ. Ευάγγελος Κατσιφός, εκπρόσωπος της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και μέλος του Δ.Σ. της Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε.
Δημοσίευση σχολίου