Ελάτε στην παρέα μας !

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ...Επίσκεψη ειδικευμένων ιατρών στο Κ.Υ. Δυτ. Φραγκίστας

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών Φροντίδας Υγείας του πληθυσμού του Δήμου Αγράφων, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη ειδικευμένων ιατρών του Νοσοκομείου Καρπενησίου στο Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας. 
 Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και οι ειδικότητες των ιατρών που εξέτασαν τους ασθενείς ήταν Αναισθησιολόγος (Ιατρείο Πόνου), Οφθαλμίατρος, Ουρολόγος, Γυναικολόγος και Μαία. 
 Τους ιατρούς συνόδευσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Σταύρος Κουταλιανός, ο οποίος είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους Αντιδημάρχους Αγράφων κ. Λεωνίδα Τελώνη και Γρηγόρη Παπαθανάση και τον Διευθυντή του Κ.Υ. κ. Νίκο Παπανικολάου. 
 Οι Αντιδήμαρχοι, εκ μέρους του Δημάρχου κ. Μπαμπαλή, ευχαρίστησαν τους γιατρούς για την πρωτοβουλία τους αυτή και ζήτησαν να έχει και συνέχεια, κάτι το οποίο ο κ. Κουταλιανός το δεσμεύτηκε, με την παρουσία ειδικευμένων ιατρών την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα. 
 Η δέσμευση ήταν άμεση, καθώς ανακοινώθηκε πως την Τετάρτη 3 Μαΐου θα επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας οι εξής ειδικότητες ιατρών: Οφθαλμίατρος, Ουρολόγος, Γυναικολόγος και Μαία, ενώ κατ’ εξαίρεση την Τρίτη 2 Μαΐου θα βρίσκεται στο Κ.Υ. Αναισθησιολόγος (Ιατρείο Πόνου). 
 Η εξέταση των προσερχόμενων θα αρχίσει από την 9η πρωινή και προτεραιότητα θα έχουν οι ασθενείς κατόπιν παραπομπής από τους Γενικούς Ιατρούς του Κέντρου Υγείας ή τους Αγροτικούς Ιατρούς των Περιφερειακών Ιατρείων. 
 Όσοι επιθυμούν να εξετασθούν θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 2237351000 του Κέντρου Υγείας Δυτικής Φραγκίστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: