Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ : Ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στην Εθνική Αντίσταση και τον Πέτρο Κόκκαλη

 Την περασμένη Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα ντοκιμαντέρ στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Παλαιά Βίνιανη. Τα γυρίσματα έγιναν από την εταιρεία παραγωγής Foss On Air Productions, για λογαριασμό της εκπομπής «Αυτοί που Τόλμησαν», που προβάλλεται από τα συνδρομητικά κανάλια Cosmote TV και Cosmote History. 

 Η εκπομπή θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην Εθνική Αντίσταση και στην Κυβέρνηση του Βουνού και κυρίως στη δράση και στο έργο του αείμνηστου Πέτρου Κόκκαλη, του τότε Γραμματέα Παιδείας και Πρόνοιας της Κυβέρνησης του Βουνού. 

 Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ έγιναν στο εσωτερικό του χώρου του Μουσείου με τη συνέντευξη του Αναπλ. Καθηγητή Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Θανάση Χρήστου, αλλά και στο εξωτερικό, όπως επίσης και μέσα από το παλαιό χωριό της Βίνιανης.  

Ο Δήμος Αγράφων ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της παραγωγής, όπως επίσης και τον κύριο καθηγητή για την άψογη συνεργασία, ενώ αναμένεται να γίνει η προβολή του ντοκιμαντέρ στα τέλη Ιουνίου από τα προαναφερθέντα συνδρομητικά κανάλια.


Δημοσίευση σχολίου