Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ...Ο Θανάσης Σταμούλης νέος Πρόεδρος - Εκλογή μελών των Επιτροπών

Εκλογή Νέου Προεδρείου ΔΣ – Ο Θανάσης Σταμούλης νέος Πρόεδρος Εκλογή μελών των Επιτροπών 
 Νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών των Επιτροπών του Δήμου Αγράφων εκλέχτηκαν την προηγούμενη Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, μετά την ολοκλήρωση του ήμισυ της θητείας της Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με το νόμο. 
Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγράφων εκλέχτηκε με απόλυτη πλειοψηφία επί του συνόλου ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Σταμούλης, όπως επίσης με απόλυτη πλειοψηφία εκλέχτηκαν αντιπρόεδρος ο Δημοτικός Σύμβουλος Ευθύμιος Κολοκύθας και Γραμματέας η Δημοτική Σύμβουλος Θεοδώρα Ράπτη. 
Η νέα σύνθεση του Προεδρείου έχει ως εξής: 
Πρόεδρος ΔΣ: Σταμούλης Αθανάσιος 
Αντιπρόεδρος ΔΣ: Κολοκύθας Ευθύμιος 
Γραμματέας ΔΣ: Ράπτη Θεοδώρα 

 Η νέα σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής έχει ως εξής: 

Οικονομική Επιτροπή 

Τακτικά Μέλη 
Τελώνης Λεωνίδας 
Κίτσιος Γεώργιος 
Τάκης Κων/νος 
Τσιάμης Θεόδωρος 
Μάκκας Απόστολος 
Μάκκας Κων/νος 

Αναπληρωματικά μέλη 
 Παπαδημητρίου Γεώργιος 
 Παπαθανάσης Γρηγόριος 
 Τσιαμάκης Στέφανος 
 Ξυραφάκης Παναγιώτης 
 Τρίκας Γεώργιος 

 Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έχει ως εξής: 

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής 
Τακτικά Μέλη 
 Πεσλής Παναγιώτης 
 Ζαμπάκας Λάμπρος 
 Τρίκας Γεώργιος 
 Ευαγγελοκώστας Γεώργιος 
 Τσιαμάκης Στέφανος 
 Φεγγούλη Βασιλική 

Αναπληρωματικά Μέλη 
Ράπτη Θεοδώρα 
Γαλάνης Γεώργιος  
Φλώτσιος Παναγιώτης 
Κολοκύθας Ευθύμιος 
Μάκκας Κων/νος 

 Ο κ. Μπαμπαλής, μετά το πέρας της συνεδρίασης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αισίως διανύσαμε το μισό της Δημαρχιακής μας θητείας, δίνοντας ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί ως Δημοτική Αρχή, μεγάλο και σημαντικό αγώνα, για να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας. Για να κρατήσαμε όρθιο τον Δήμο μας, στα δύσκολα αυτά χρόνια, σε συνδυασμό με τον βασικό μας στόχο, που είναι η εν γένει αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας σε όλους τους τομείς και της λειτουργίας του Δήμου τα επόμενα χρόνια απαιτούν... τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη από πλευράς του Δήμου μας και των υπηρεσιών του. 

Η επίτευξη αυτού του σκοπού, προϋποθέτει την αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, του ανώτερου αποφασιστικού οργάνου του Δήμου Αγράφων, με στόχο την ευρύτερη συναίνεση, την σύνθεση, την καλύτερη συνεννόηση και την ενίσχυση του διαλόγου, για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Στο πλαίσιο αυτό προτείναμε τον Δημοτικό Σύμβουλο Θανάση Σταμούλη για το σημαντικό αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων, μετά το πέρας της θητείας του κ. Τόλη. 
Είμαι σίγουρος, ότι ο κ. Σταμούλης με το κύρος του, το ενωτικό του προφίλ, την εμπειρία και την αποδεδειγμένη ικανότητά του να συνθέτει διαφορετικές απόψεις, θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στα νέα του καθήκοντα. Καθοριστική θα είναι η συνεργασία με τα υπόλοιπα εκλεγέντα μέλη του Προεδρείου, τον κ. Θύμιο Κολοκύθα και την κ. Θεοδώρα Ράπτη, από τις θέσεις του Αντιπροέδρου και της Γραμματέως αντίστοιχα. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Γεώργιο Τόλη, τον καλό φίλο και συνεργάτη, για την εργατικότητα, τη σύνεση και τη συνέπεια που επέδειξε στα καθήκοντα του δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: